Μητσοτάκης από Ρηγίλλης: Να χαρίσουμε στη ΝΔ τρεις συνεχόμενες κυβερνητικές θητείες

Image
μητσ
Συντάκτης
Newsroom

 

Σε ενθουσιώδεις ρυθμούς κινήθηκε το street πάρτι που διοργάνωσε η ΝΔ για τον εορτασμό 50 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος.

Η μεγάλη γιορτή ξεκίνησε με ένα αφιερωματικό βίντεο, όπου φίλοι του κόμματος μοιράστηκαν τις δικές τους σκέψεις με αφορμή τα 50 χρόνια του κόμματος.

Ακολούθησαν οι βασικές αρχές της ΝΔ μέσα από τα λόγια των αρχηγών του κόμματος, έχοντας ως αφετηρία όλων την Ελλάδα και την εξέλιξή της. «50 χρόνια αγώνες για το μέλλον της πατρίδας μας», ήταν το μήνυμα που περνούσε από το βίντεο.

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η γιορτή κορυφώθηκε με τον χαιρετισμό του πρωθυπουργού, που απευθυνόταν κατά μείζονα λόγο στο συναίσθημα των υποστηρικτών της Νέας Δημοκρατίας.

«Ήμασταν η παράταξη που κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Είμαστε η παράταξη που το 2019 λυτρώσαμε τον τόπο και στη συνέχεια δώσαμε ένα τέρμα στο ψέμα και την καθήλωση. Είναι μία αναγεννητική προσπάθεια, ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019 και διαρκεί μέχρι τις ημέρες μας και σας διαβεβαιώνω θα διαρκέσει για πολύ ακόμη. Και σκέφτομαι, λοιπόν, πως αυτή η παράταξη μας έδωσε πολλά και ότι η μέρα της γιορτής είναι η πιο κατάλληλη για να ανταποδώσουμε αυτή την προσφορά, προσθέτοντας και η δικιά μας γενιά τη δική της πνοή στην πορεία της, αλλά και γιατί όχι απαντώντας στο δικό της ρεκόρ με ένα δικό μας. Όπως εκείνη μας χάρισε κατακτήσεις επί πέντε δεκαετίες, έτσι να της χαρίσουμε και εμείς τρεις συνεχόμενες κυβερνητικές θητείες» είπε ο πρωθυπουργός, ενώ οι φίλοι της ΝΔ φώναζαν συνθήματα και χειροκροτούσαν.

«Σε μια ευρύχωρη παράταξη, κάποιες στιγμές δεν θα συμφωνούν, προφανώς, όλοι σε όλα, όμως θα συμφωνούν οι πολλοί σε πολλά, ειδικά στα θέματα που είναι κρίσιμα για την πατρίδα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε εκτενή αναφορά στον ιδρυτή της παράταξης, Κωνσταντίνο Καραμανλή, χαρακτηρίζοντάς τον, μεταξύ άλλων, πραγματιστή και αντιλαϊκιστή.