Στέργιος Καλπάκης κατά Έλενας Ακρίτα: "Αυτοί είναι οι υποστηρικτές του Κασσελάκη - Ντροπή!"

Image
α
Συντάκτης
Newsroom

 

Συνεχίζονται οι εσωκομματικές κόντρες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για την εσωτερική πισίνα του σπιτιού της ενόχλησε σφόδρα τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέργιος Καλπάκης γράφει: "Τι ντροπή" τονίζοντας: "αυτοί είναι οι υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη και αυτή την αντίληψη θέλουν να εγκαθιδρύσουν στο κόμμα μας".

 

Όλη η ανάρτηση του Στέργιου Καλπάκη για την Έλενα Ακρίτα

Πολιτική μόνο για πλούσιους, διότι όσοι προέρχονται από τα λαϊκά στρώματα είναι πολύ πιθανό να γίνουν κλέφτες. Αυτό μας λέει ωμά, κυνικά και χωρίς καν τα προσχήματα, η κυρία Έλενα Ακρίτα.

Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις. Από την αριστοκρατική αντίληψη της συμμετοχής στην πολιτική; Από το ξέπλυμα στους γόνους των μεγάλων επιχειρηματικών και πολιτικών οικογενειών της Δεξιάς και όσα έχουν κάνει σε βάρος του δημόσιου χρήματος; 

Πάλι καλά που δεν μας είπε να φοβόμαστε λιγότερο τον Μητσοτάκη από κάποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά αυτοί είναι οι υποστηρικτές του κύριου Κασσελάκη, αυτή την αντίληψη θέλουν να εγκαθιδρύσουν στο κόμμα μας. Οι καλοί, τίμιοι, εργατικοί και επιτυχημένοι από τη μία. Οι κακοί, πονηροί, αργόσχολοι και αποτυχημένοι από την άλλη.

Ό,τι έλεγε δηλαδή τόσα χρόνια το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, διότι δεν το άντεχε που οι «γιοί της πλύστρας» - σύμφωνα με τον όρο της κυρίας Ακρίτα - τόλμησαν να αμφισβητήσουν τους νόμιμους ιδιοκτήτες της χώρας.

Τι ντροπή!