Έξαλλη η Γεροβασίλη με τις "ψευδείς διαρροές" από την Πολιτική Γραμματεία

Image
γεροβασιλη
Συντάκτης
Newsroom

 

«Μέχρι να τελειώσει η συνεδρίαση και να υπάρξει ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου δεν ισχύουν όσα διαρρέονται και είναι συνειδητά για να τορπιλίσουν μια κατάσταση» κατήγγειλε η Όλγα Γεροβασίλη απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην Κουμουνδούρου για την κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής είχε εκνευριστεί με τις «κατασκευασμένες και ψευδείς διαρροές», όπως τις χαρακτήρισε, ενόσω το όργανο του κόμματος συνεδρίαζε πίσω από κλειστές πόρτες. Μάλιστα η ίδια διέψευσε ότι έθεσε εκ νέου ζήτημα για το πόθεν έσχες των υποψήφιων προέδρων στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είπα ποτέ για πόθεν έσχες σήμερα» μετέφερε σχετικώς η κ. Γεροβασίλη. Διευκρίνισε ότι έθεσε ως ερώτημα εάν θα συζητηθεί το θέμα των προϋποθέσεων ή αν θα παραπεμφθεί στην Κεντρική Επιτροπή. «Ό,τι παίρνετε είναι απολύτως κατασκευασμένο και ψευδές» εξήγησε.

«Θα ανοίξουμε θέμα προϋποθέσεων ή θα το κλείσουμε οριστικά για να μην σέρνεται;», διερωτήθη σχετικώς και κατέληξε επιμένοντας πως «όλα τα αλλά καταγγέλλονται ως συνειδητός τορπιλισμός της διαδικασίας».

Τα υπόλοιπα μέλη είχαν ενημερωθεί για την απόφασή της να μιλήσει δημοσίως.