Νέα ανατροπή στις αποδόσεις για τον επόμενο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - Πρώτο φαβορί ο Χάρης Δούκας

Image
Α
Συντάκτης
Newsroom

 

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι υποψήφιοι πρόεδροι στο ΠΑΣΟΚ, τρεις εβδομάδες πριν από τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Οι αποδόσεις των έξι υποψήφιων προέδρων στις στοιχηματικές εταιρείες αλλάζουν συνεχώς. Πλέον, σύμφωνα με τη «Stoiximan», φαβορί είναι ο Χάρης Δούκας, αφήνοντας δεύτερο τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος προηγούνταν την προηγούμενη εβδομάδα στις αποδόσεις.

Σήμερα, μετά και τις ομιλίες των υποψήφιων προέδρων στο ΣΕΦ, στην ανοικτή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής την Κυριακή, υπήρξε ανακατάταξη στην πρόβλεψη για την πρώτη θέση.

Ο Χάρης Δούκας πλέον εμφανίζεται ως το πρώτο φαβορί στη Stoiximan με απόδοση 2.00 από 2.40 και ο Νίκος Ανδρουλάκης δεύτερος με 2.15 από 1.85, κάτι που δείχνει ότι όσο πλησιάζουμε τις κάλπες τόσο θα κλείνει και η «ψαλίδα» μεταξύ των φαβορί.

Ακολουθεί στην τρίτη θέση (και παραμένει) η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία ανέβηκε από το 6.00 στο 8.00.

Στην τέταρτη θέση παραμένει ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος από το 7.50 ανεβαίνει στο 10.00, πέμπτος ακολουθεί ο Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος, ωστόσο, από απόδοση 26.00 «έπεσε» στο 15.00, και έκτη είναι η Νάντια Γιαννακοπούλου με απόδοση 30.00 από 41.00 που βρισκόταν στη σελίδα της «Stoiximan».

α