Εξηγήσεις δίνει στον Γραμματέα της ΚΟ ο Λευτέρης Αυγενάκης για το επεισόδιο στο “Ελ. Βενιζέλος”

Image
αυγενακης
Συντάκτης
Newsroom

 

«Έχει κάνει ανάρτηση με συγνώμη και πηγαίνει άμεσα για παροχή εξηγήσεων στον γραμματέα της ΚΟ, Σταύρο Καλαφάτη, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές για το περιστατικό που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με τον πρώην Υπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας καταδίκασε, από την πλευρά του, το περιστατικό: «Με την αρμοδιότητά μου, καταδικάζω με απόλυτο τρόπο οποιαδήποτε εκδήλωση βίας σωματικής και λεκτικής. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει τοποθετηθεί για το θέμα».

«Υπήρξε επικοινωνία με τον πρώην Υπουργό, μόλις ήρθε στο φως αυτό το βίντεο. Θεωρώ ότι πρέπει να ειπωθεί μια συγνώμη σε κάθε περίπτωση και να δοθούν εξηγήσεις», σημείωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Ο Παύλος Μαρινάκης υπογράμμισε ότι «για τις περιπτώσεις της απόδοσης του κυβερνητικού έργου μπορεί να δίνεται χρόνος, αλλά σε περιπτώσεις συμπεριφορών, αυτές κρίνονται ακαραία και λογικές “ξέρεις ποιος είμαι εγώ”, δεν γίνονται αποδεκτές από τον πρωθυπουργό».