Πολάκης: Η υπερπροβολή της προσωπικής ζωής του Στέφανου και της οικονομικής του κατάστασης μας κόστισε εκλογικά (video)

Image
πολακης
Συντάκτης
Newsroom

 

Συνέντευξη στο Attica TV παραχώρησε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μίλησε για όσα τον ενοχλούν στο κόμμα.

Όπως είπε ο Παύλος Πολάκης, «τα λάθη του Στέφανου κατά τη γνώμη μου είναι η υπερπροβολή της ζωής και της οικονομικής του κατάστασης και της προσωπικής του επιλογής συντρόφου κλπ. Για μένα αυτά τα δύο πράγματα μας κόστισαν εκλογικά και θεωρώ ότι το έχει κατανοήσει και θα προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις».

Η πολιτική δεν είναι one man show. Τα όργανα που θα συνεδριάσουν θα πρέπει να αναδείξουν και την ηγετική ομάδα και το πλαίσιο των ανθρώπων που θα δώσουν την μάχη την επόμενη περίοδο».

Με τον Αλέξη Τσίπρα έχει να μιλήσει από τον Μάιο του 2023, μετά τις εκλογές, όπως αποκάλυψε, ενώ σχολίασε ότι κάποιοι του έσκαβαν τον λάκκο για να προωθηθούν συγκεκριμένα πρόσωπα και τον έσπρωξαν στην παραίτηση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε απαξιωτικά για τη συζήτηση για την ενωμένη χαρακτηρίζοντας τα όσα συμβαίνουν «πασαρέλα προσώπων». Όπως είπε, θα πρέπει να υπάρξει ένα νέο λαϊκό κοινωνικό συμβόλαιο πάνω σε συγκεκριμένες θέσεις που θα εκφράσει ο ΣΥΡΙΖΑ και το οποίο θα πρέπει να αποδεχθούν όσοι αποφασίσουν να προχωρήσουν μαζί με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Χάσαμε γιατί δεν κάναμε αντιπολίτευση» επεσήμανε ο Παύλος Πολάκης συμπληρώνοντας ότι ο κόσμος με την ψήφο του έδειξε ότι δεν θέλει άλλο τον Μητσοτάκη.