Ανδρουλάκης στην ΚΕ ΠΑΣΟΚ: Στις 6 και 13 Οκτωβρίου οι εκλογές για αρχηγό – Δεν θα είμαι όμηρος

Image
ΠΑΣΟΚ
Συντάκτης
Newsroom

 

Ο κύβος ερρίφθη για την εκλογή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να ανακοινώνει την διενέργεια των εκλογών στις 6 και 13 Οκτωβρίου, κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, στον απόηχο των κλυδωνισμών που προκάλεσε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «δεν θα γίνω όμηρος εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ, θα δώσουμε σωστές και καθαρές λύσεις. Έχω χρέος απέναντι στη βάση του ΠΑΣΟΚ να διασφαλίσω την ενότητα και την προοπτική» πρόσθεσε τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Όχι σε παρατεταμένη εσωστρέφεια και διχασμό».

«Δεν θα επιτρέψω να γίνει το ΠΑΣΟΚ συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Πρόεδρος του κινήματος προαναγγέλλοντας παράλληλα ολιγομελές πολιτικό συμβούλιο μετά τις εκλογές. «Είμαι ελεύθερος από δεσμεύσεις και από εξαρτήσεις» πρόσθεσε χαρακτηριστικά και κάλεσε όλους στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου «να ανανεώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνη μας».

«Δεσμεύομαι για περισσότερες πρωτοβουλίες και θα διορθώσω τα λάθη» τόνισε.

Στην αίθουσα του Κάραβελ, όπου πραγματοποιείται η σύνοδος, έχει συγκεντρωθεί πλήθος φίλων του κ. Ανδρουλάκη, που επευφήμησαν τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.