Κυμπουρόπουλος για το επεισόδιο με Άδωνι στη Λέσβο: “Θαύμασα την αμεσότητά του – Κάποιοι προσπαθούν να προκαλέσουν σύγχιση με κραυγές”

Image
αδωνις
Συντάκτης
Newsroom

 

Στο επεισόδιο που σημειώθηκε στα εγκαίνια του νέου χώρου ΕΚΑΒ στη Λέσβο αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο οποίος ήταν παρών.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο ίδιος θαύμασε την αμεσότητα του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς κάθεσε τους διαδηλωτές στο βήμα να συνομιλήσουν μαζί του και να εκφράσουν πολιτισμένα τις όποιες αντιθέσεις τους. Αυτοί, όμως, δεν έκαναν τον κόπο να μπουν σε γόνιμο δημοκρατικό διάλογο.

"Τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν", καταλήγει ο κ. Κυμπουρόπουλος  και τονίζει πως στο τέλος της ημέρας, το έργο θα μείνει.

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο προκλήθηκε στα εγκαίνια του νέου χώρου ΕΚΑΒ στο νησί της Λέσβου, όταν υγειονομικοί και μέλη του Παλλεσβιακού Εργατουπαλληλικού Κέντρου, διαμαρτυρήθηκαν για την κακή, όπως υποστήριξαν, κατάσταση στον χώρο της υγείας, τις ελλείψεις προσωπικού, την ώρα που έψαλλαν οι ιερείς. Ο Υπουργός επεσήμανε ότι φωνάζουν την ώρα που οι ιερείς διαβάζουν την ευχή και έπειτα κάλεσε μια γυναίκα από την ομάδα των συγκεντρωμένων να πλησιάσει στο μικρόφωνο και της έδωσε τον λόγο. 

 

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του ευρωβουλευτή: