Επίσκεψη Στέφανου Κασσελάκη στη Βαρβάκειο: “Γιατί έχουν λυσσάξει όλοι μαζί μου;” (video)

Image
ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
Συντάκτης
Newsroom

 

Στη Βαρβάκειο Αγορά βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο Στέφανος Κασσελάκης όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει από πρώτο χέρι τα παράπονα εμπόρων και καταναλωτών για την πασχαλινή αγοραστική κίνηση.

Οι περισσότεροι κρεατέμποροι και ιχθυέμποροι με τους οποίους συνομίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του επισήμαναν πως ο τζίρος τους είναι περίπου 30% μειωμένος σε σχέση με πέρυσι μολονότι στη Βαρβάκειο οι τιμές είναι πιο χαμηλές από αλλού.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Πρόεδρος της Βαρβάκειου ζήτησε τη συνδρομή του κ. Κασσελάκη ώστε να εκσυγχρονιστεί κι αναβαθμιστεί η αγορά προκειμένου να «θυμηθούν» και οι πολίτες την αξία της.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε τους εμπόρους «κοινωνικό ιστό», ενώ σε συνομιλίες που είχε μαζί τους τόνισε, ανάμεσα σε άλλα, πως «έχει παραγίνει το χάλι» και πως πρέπει η χώρα να μπει σε τάξη.

«Να μην ευχαριστείτε τους πολιτικούς που έρχονται εδώ. Είναι καθήκον μας. Καταλαβαίνω πώς κινείται η αγορά. Είμαι ο πιο γειωμένος και κοινωνικός αρχηγός και το κόμμα μας έχει ανοιχτές δομές», υπογράμμισε ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος πρόσθεσε πως στα χέρια των πολιτών είναι η ανατροπή.

«Καήκαμε αν υπάρχει αποχή. Τι κάνουμε εμείς είναι το θέμα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μεταβαίνει στην Κέρκυρα.