Μητσοτάκης: Να στείλουμε μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης – Ανάχωμα σε αυτούς που με τον πιο πρόστυχο τρόπο καπηλεύονται τη χριστιανική πίστη (video)

Image
μητσοτακης
Συντάκτης
Newsroom

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Δήλεσι μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, βρέθηκε στη Δροσιά και μίλησε σε συγκέντρωση πολιτών, εξαπολύοντας νέα πυρά κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης. 

«Πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης, ενότητας, αλληλεγγύης και να στήσουμε ανάχωμα απέναντι σε αυτούς που με πρόστυχο τρόπο εκμεταλλεύονται τη χριστιανική πίστη. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι και όχι εχθροί. Μπορούμε να διαφωνούμε αλλά ούτε θα βριζόμαστε, ούτε θα πλακώνουμε τους αντιπάλους μας στα μπουνίδια. Αυτές δεν είναι συμπεριφορές που ταιριάζουν σε μία Δημοκρατία» είπε ο Πρωθυπουργός φωτογραφίζοντας τον Κυριάκο Βελόπουλο. 

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε πως η κάλπη των ευρωεκλογών είναι «άδεια και πρέπει να γεμίσει με γαλάζια ψηφοδέλτια με την κινητοποίηση που θα κάνουν όλα τα στελέχη της ΝΔ γιατί ο μόνος ουσιαστικός κίνδυνος που έχουμε είναι η αδιαφορία» και χαρακτήρισε τη ΝΔ «φορέα του υπεύθυνου πατριωτισμού». 

«Όσο πιο ισχυροί είμαστε τόσο πιο γρήγορα θα τρέξουμε το κυβερνητικό μας πρόγραμμα. Γι' αυτό έχει μεγάλη σημασία το πολιτικό μήνυμα των εκλογών. Τα άλλα κόμματα έχουν μόνο μία ατζέντα. Το πώς «αδυνατίσει» η ΝΔ. Εμείς σηκώνουμε το γάντι και στις εκλογές θα στείλουμε μήνυμα συνέχειας και συνέπειας» συμπλήρωσε ο Πρωθυπουργός.