Τα ''γυρίζει'' τώρα ο ξάδελφος του Στέφανου Κασσελάκη - ''Δεν θέλουμε καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες'' (video)

Image
ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
Συντάκτης
Newsroom

 

Τα… «γυρίζει» τώρα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ξάδελφος του Προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλης Κασσελάκης, μετά τις δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και έχουν προκαλέσει σάλο αντιδράσεων, αναφορικά με το πού θα πάνε στις ευρωεκλογές του Ιουνίου οι ψήφοι όσων υποστήριξαν στις εθνικές εκλογές το κόμμα των Σπαρτιατών, μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Κασσελάκης, μιλώντας στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη στο Kontra χθες το βράδυ, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως είναι «ευπρόσδεκτες οι ψήφοι που θα προκύψουν από πολίτες που ψήφισαν ''Σπαρτιάτες'' πριν από λίγους μήνες», μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να βάλει «μπλόκο» στο κόμμα των Σπαρτιατών για τις ευρωεκλογές.

Ωστόσο, σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «αλλάζει γραμμή» και τονίζει «δεν θέλουμε καμία ψήφο από την ακροδεξιά. Καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες».

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κασσελάκης σημειώνει: «Σε χθεσινή μου τοποθέτηση στην εκπομπή της κυρίας Νατάσας Γιάμαλη στο Κόντρα κι απατώντας σε ερώτηση που αφορά τις ψήφους των Σπαρτιατών εξέφρασα την προσωπική άποψη πως κάθε ψήφος αντιμετωπίζεται με σεβασμό».

«Από κει και πέρα τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όσο και ο Πρόεδρος του Στέφανος Κασσελάκης έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουμε καμία ψήφο από την ακροδεξιά. Καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες» καταλήγει.