Κυβερνητικά στελέχη κατά Κεχαγιά: Καταλαβαίνουμε το άγχος της να μαζέψει τα ασυμμάζευτα για τους Σπαρτιάτες

Image
kehagia
Συντάκτης
Newsroom

 

Όπως σημείωναν κυβερνητικά στελέχη σχετικά με τη συζήτηση για τις ψήφους των «Σπαρτιατών» και τα όσα είπε μετά το briefing η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, η «κ. Κεχαγιά μάλλον είδε άλλη ενημέρωση πολιτικών συντακτών».

«Καταλαβαίνουμε το άγχος της να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και για να την βοηθήσουμε το συγκεκριμένο απόσπασμα από το briefing: Η Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η κυβέρνηση αυτή δεν κάνει εκπτώσεις. Δεν κρύβεται πίσω από προθεσμίες, παίρνει συγκριμένες πρωτοβουλίες για να αντιμετωπίσει τέτοιους σχηματισμούς που πίσω από αυτούς, εφόσον το αποφασίσει η Δικαιοσύνη, κρύβονται εγκληματικές οργανώσεις και δεν έχει καμία σχέση, ούτε έμμεση, ούτε άμεση, ούτε επιθυμεί καμία τέτοια ψήφο. Ας το καταλάβουν καλά. Είναι έκθετοι», επισήμαναν τα κυβερνητικά στελέχη.

Κεχαγιά: Ο Μαρινάκης δεν απάντησε για τις ψήφους των Σπαρτιατών
Νωρίτερα σε δήλωσή της η κυρία Βούλα Κεχαγιά είχε αναφέρει ότι «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης είτε απέφυγε είτε δεν ήθελε να απαντήσει αναφορικά με το εάν η ΝΔ επιθυμεί τις ψήφους των Σπαρτιατών ή άλλων ακροδεξιών σχημάτων».

«Προφανώς τον κάλυψαν οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ κ. Τάκη Θεοδωρικάκου που επί της ουσίας απηύθυνε προσκλητήριο στους ψηφοφόρους της ακροδεξιάς», πρόσθεσε.