Γεωργιάδης: Ο Βελόπουλος προτρέπει σε βία τους πιστούς. Θα είναι πολιτικά και ποινικά υπεύθυνος, εάν υπάρξουν επεισόδια κατά βουλευτών. (video)

Image
Γεωργιάδης
Συντάκτης
Newsroom

 

Στα όσα είπε χθες ο Κυριάκος Βελόπουλος από τη Βουλή για την εκκλησία και τους βουλευτές που ψήφισαν τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, αναφέρθηκε σήμερα (25/4) ο Yπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως θα κάνει μήνυση στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, σε περίπτωση που τον προσεγγίσει κάποιος στην εκκλησία τη Μεγάλη Εβδομάδα και τον χτυπήσει.

«Θα κάνω μήνυση στον Βελόπουλο εάν κάποιος με χτυπήσει στην εκκλησία, καθώς με τα όσα είπε προέτρεψε σε βία γεγονός που τον καθιστά ποινικά και πολιτικά υπεύθυνο για τα όσα συμβούν» υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο Κυριάκος Βελόπουλος στοχοποίησε όλους τους βουλευτές, ακόμα και αυτούς της Αριστεράς, που ψήφισαν το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Άρα εναντίον οποιουδήποτε βουλευτή, ο οποίος τάχθηκε υπέρ στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, προπηλακιστεί στην εκκλησία κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, πολιτικά και ποινικά υπεύθυνος είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος» διευκρίνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.