Η viral καμπάνια του Ορέστη Ομράν στο Tiktok (video)

Image
ομραν
Συντάκτης
Newsroom

 

Το νέο talk of the town φαίνεται ότι αποτελεί η καμπάνια του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας για το ευρωκοινοβούλιο Ορέστη Ομράν.

Συγκεκριμένα, στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν λίγοι αυτοί που συζητούσαν σε πηγαδάκια την υποψηφιότητα του νεαρού δικηγόρου.

Ο Ορέστης Ομράν, ο οποίος έχει διακριθεί ως ο πρώτος Έλληνας που βρέθηκε στη λίστα των κορυφαίων δικηγόρων παγκοσμίως κάτω των 40 ετών του αμερικανικού οργανισμού LAW360, στην κατηγορία του τραπεζικού δικαίου και των διεθνών κεφαλαιαγορών, φαίνεται πως δεν διακρίνεται μόνο για τις γνώσεις του στα νομικά αλλά για τις επικοινωνιακές του ικανότητες.

Ο  δικηγόρος, που ζούσε στις Βρυξέλλες τα τελευταία 13 χρόνια και συμμετείχε στην καμπάνια του Braingain, έχει ξεκινήσει δυναμικά την καμπάνια του στα social media με τα βίντεό του στο Tiktok να έχουν μέσα σε 10 μέρες πάνω από 340.000 views.

Ειδικότερα, μόνο το intro βίντεο με τίτλο «Γιατί Ομράν; Πάμε να γνωριστούμε!», στο οποίο παρουσιάζει το βιογραφικό του, το είδαν 260.000 χρήστες.

Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για το ευρωκοινοβούλιο ξεκινάει μια σειρά από παρεμβάσεις για τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, για θέματα όπως το στεγαστικό και την ακρίβεια στα ενοίκια και μέχρι τώρα φαίνεται πολλά υποσχόμενος.

 

Δείτε παρακάτω το πρώτο βίντεο στο Tiktok του Ορέστη Ομράν:

 

@orestis.omran «Για τα ενοίκια δεν είπατε κάτι όμως!» Σήμερα μιλάμε για το στεγαστικό. Guest Star: Γιώργης🐶 #fyp #campaigndiaries #OrestisOmran ♬ original sound - Orestis Omran