ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης: Η παρωδία της Πανσπουδαστικής στο ΔΙΠΑΕ Θεσσαλονίκης συνεχίζεται

Image
εκλογες
Συντάκτης
Newsroom

 

Ανακοίνωση κατά της Πανσπουδαστικής στο ΔΙΠΑΕ εξέδωσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η οποία αναφέρεται στην καταπάτηση των αποφάσεων του διαπαραταξιακού για εκλογές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, ενώ έχει συμφωνηθεί να γίνουν εκλογές την Τετάρτη 22 Μαΐου, κάτι που όλες οι παρατάξεις υπέγραψαν συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας, η παράταξη της Πανσπουδαστικής έχει επιλέξει να κάνει «ΔΙΗΜΕΡΕΣ εκλογές στις οποίες συμμετέχουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ».

 

Παρακάτω ολόκληρη η ανακοίνωση

Η Πανσπουδαστική στο ΔΙΠΑΕ Θεσσαλονίκης γνωρίζοντας την αδυναμία της και βλέποντας το φοιτητικό κοινό να της έχει γυρίσει την πλάτη, καταπατά και φέτος τις αποφάσεις του διαπαραταξιακού για εκλογές την Τετάρτη 22 Μαΐου, που όλες οι παρατάξεις υπέγραψαν συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας.

Μια κίνηση απελπισίας της Πανσπουδαστικής αναλογιζόμενη τη χαώδη διαφορά των εκλογικών αποτελεσμάτων στο ΔΙΠΑΕ τα τελευταία χρόνια, για να μη γίνει και φέτος «ρεζίλι». Σήμερα 15 Απριλίου γίναμε μάρτυρες μιας εκλογικής διαδικασίας που μόνο η λέξη τσίρκο μπορεί να την περιγράψει.

 Χαρακτηριστικά:

 • κάνουν ΔΙΗΜΕΡΕΣ εκλογές στις οποίες συμμετέχουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,

• σε ψεύτικα σωματεία που έχουν επινοήσει,

• χωρίς λίστες εφορευτικής επιτροπής, αφού δεν αναγνωρίζονται από καμία αρχή,

 • μεταφέροντας την κάλπη από διάδρομο σε διάδρομο μήπως τσιμπήσουν καμία ψήφο.

Όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις έχουν καταγγείλει με ανακοινώσεις τους τις εκλογές-παρωδία της Πανσπουδαστικής και θα συμμετέχουν κανονικά στην εκλογική διαδικασία της 22ης Μαΐου.

Οι φοιτητές του ΔΙΠΑΕ θα δώσουν το μήνυμα στη προσπάθεια της ΠΚΣ να ευτελίσει την έννοια των φοιτητικών εκλογών.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου οι φοιτητές του ΔΙΠΑΕ θα στηρίξουν κατά χιλιάδες τη μεγαλύτερη Δημοκρατική παράταξη, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΔΙΠΑΕ που θα είναι και πάλι πρώτη δύναμη θα στα πανεπιστήμια της χώρας!

 

εκλογες