Επισκέψεις και επαφές του διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Μακεδονία

Image
ΜΠΕΚΙΡΗΣ
Συντάκτης
Newsroom

 

Το Ολυμπιακό Μουσείο και τις εγκαταστάσεις του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Μέριμνα του Παιδιού» επισκέφθηκε ο διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Μακεδονία, Μιχάλης Μπεκίρης, ενώ συναντήθηκε στο Διοικητήριο με τον πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κΧαράλαμπο Φείδα, μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουρισμού και Ναυτιλίας καθώς και κλιμάκιο του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδας.

Κατά την επίσκεψή του στο Ολυμπιακό Μουσείο, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Χρήστο Σαραντόπουλο, τον αντιπρόεδρο κ. Καούδη και τη διευθύνουσα σύμβουλο Κυριακή Ουδατζή, για τους στόχους που έχει θέσει η διοίκησή του ως προς την καταγραφή, διατήρηση τεκμηρίωση και ανάδειξη της ιστορίας του αθλητισμού, καθώς και για την 23χρονη παρουσία και προσφορά του στην καλλιέργεια και ανάπτυξη του ευ αγωνίζεσθαι στη Θεσσαλονίκη.

Ο κύριος Μπεκίρης επισκέφθηκε και τις εγκαταστάσεις του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Μέριμνα του Παιδιού», που στηρίζει παιδιά ηλικίας από 18 μηνών έως 5 ετών. Ο διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου, έγινε κοινωνός από την Πρόεδρο του Ιδρύματος Αγλαΐα - Νικολέτα Τσανακλίδου αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, της 103χρονης ιστορίας και αδιάλειπτης προσφοράς στην πόλη, που έχει έντονο κοινωνικό αποτύπωμα.

Στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, ο κύριος Μπεκίρης -μεταξύ άλλων- συνάντησε τον Πρύτανη του ΑΠΘ Χαράλαμπο Φείδα, θέτοντας στο επίκεντρο της συζήτησης τις δράσεις εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου και τους τρόπους ανάδειξης του πρωταγωνιστικού του ρόλου στη χώρα και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, ενώ στη συνάντηση που είχε με κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, εξέφρασε το σεβασμό του στην επικουρική συνεισφορά της Ομάδας στους κρατικούς φορείς για την πρόληψη και αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο.