ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για το Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος - Ψήφισαν περισσότεροι από 60.000

Image
ΣΥΡΙΖΑ
Συντάκτης
Newsroom

 

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ για τη συμμετοχή του κόσμου στην ψηφοφορία που έγινε την Κυριακή (14/4/24) για τα πρόσωπα που θα περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις Ευρωκλογές.

Μάλιστα η ψηφοφορία για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, παρατάθηκε μέχρι τις 21.00 το βράδυ (από τις 20.00 που είχε ανακοινωθεί αρχικά) ενώ για την ηλεκτρονική ψηφοφορία η παράταση ήταν λίγο μεγαλύτερη (μέχρι τις 21.15).

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, περισσότεροι από 60.000 άνθρωποι ψήφισαν για το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια καθαρά εσωκομματική διαδικασία για την οποία δεν ήταν αναμενόμενη τόσο μεγάλη συμμετοχή και μάλιστα μια Κυριακή με υψηλές θερμοκρασίες και συνθήκες βόλτας.

Για το λόγο αυτό υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την διαδικασία, που απευθυνόταν στα μέλη αλλά και τους φίλους του κόμματος.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, τα ονόματα δηλαδή που θα περιλαμβάνονται στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανακοινωθούν αργά το βράδυ, μετά την καταμέτρηση και των ηλεκτρονικών ψήφων.