Στην εκδήλωση της ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Κουντουρά, η Μαρία Καρυστιανού – Θα μιλήσει στις Βρυξέλλες

Image
κουντουρα
Συντάκτης
Newsroom

εκδηλωση

Σε εκδήλωση της ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Κουντουρά για το δυστύχημα των Τεμπών μιλά σήμερα το απόγευμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες η Πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος ΤΕΜΠΗ 2023, Μαρία Καρυστιανού.

Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα 50 ημερών που η κ. Καρυστιανού μιλά σε εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καθώς έχει προηγηθεί στα μέσα Φεβρουαρίου η συμμετοχή της σε αντίστοιχη εκδήλωση του έτερου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη.

Στη σημερινή εκδήλωση που τιτλοφορείται «Σιδηροδρομική Τραγωδία στα Τέμπη: Απαιτώντας Δικαιοσύνη, Διαφάνεια και Ασφάλεια» έχει προγραμματιστεί να μιλήσει και ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης καθώς επίσης και η πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού TRAN του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Karima Delli από το κόμμα των Πρασίνων.

Στους ομιλητές περιλαμβάνονται ακόμη ο επικεφαλής της Μονάδας Μεταφορών και Κινητικότητας της DG MOVE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Keir Fitch, ο ποινικολόγος, μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Θόδωρος Μαντάς, ο πρώην πρόεδρος των μηχανοδηγών, Κώστας Γενιδούνιας, η επιζήσασα τραυματίας Ευδοκία Τσαγκλή και οι νομικοί – εκπρόσωποι οικογενειών θυμάτων Ελεονώρα Γεωργίου και Γιώργος Ηλιόπουλος. Συντονίζει η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου.