Μητσοτάκης σε αγρότες: Πρόθεσή μου να σας ακούσω, να σας παρουσιάσω προτάσεις και να βρούμε λύσεις (video)

Image
μητσοτακης
Συντάκτης
Newsroom

 

Στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασε λίγο πριν από τις 12:00 η επιτροπή των αγροτών προκειμένου να συναντηθούν με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Κατά την άφιξή τους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου οι αγρότες δήλωσαν στους δημοσιογράφους πως πηγαίνουν στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό με τις καλύτερες διαθέσεις.

Στην εισαγωγική τοποθέτησή του ο Πρωθυπουργός στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτών είπε: «Να σας καλωσορίσουμε και η πρόθεσή μου είναι να σας ακούσω όλους και στη συνέχεια να σας παρουσιάσω κάποιες προτάσεις που έχουμε επεξεργαστεί. Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσης προσεγγίζουμε τη συνάντηση με καλή διάθεση και μπορούμε να συναντηθούμε σε ένα κοινό τόμο με τους προβληματισμούς σας αλλά και τα δημοσιονομικά περιθώρια της χώρας. Πολλές κοινωνικές ομάδες έχουν αιτήματα και προσδοκίες και κάθε απόφαση της κυβέρνησης πρέπει να βλέπει το όλον».

Από την πλευρά των αγροτών ο εκπρόσωπός τους είπε Εχετε πει ότι έχουμε δίκιο θέλουμε ουσιαστικής λύσεις και υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά που θέλουν να συνεχίσουν το επάγγελμα. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε. Να παράγουμε να υπάρχουν τρόφιμα καλά και φθηνά τα προβλήματα με το κόστος και τις τιμές ερχόμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις. Περιμένουμε να δούμε από την κυβέρνηση λύσεις.

Η 15μελής επιτροπή των αγροτών που θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό

Η επιτροπή των αγροτών αποτελείται από 15 μέλη. Ειδικότερα, στη συνάντηση θα είναι ο Σωκράτης Αλειφτήρας (εκπρόσωπος Τύπου της Αγροτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας), ο Διαμαντής Διαμαντόπουλος (Πρόεδρος του Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου), ο Κωνσταντίνος Καναβίδης (Έβρος), ο Σάββας Κεφαλάς (Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Λιβαδειάς), ο Νίκος Κούτρας (Πελοπόννησος), ο Χρήστος Λυγδής (Φθιώτιδα), ο Ρίζος Μαρούδας (πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας), ο Γιάννης Παναγής (αντιπρόεδρος Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου), ο Χρήστος Πάντζιος (Αλμυρός), ο Ευάγγελος Παπαγιαννούλης (Κιλελέρ), ο Γιάννης Σδράλης (Τρίκαλα), ο Γιώργος Σιδηρόπουλος (Πέλλα), ο Κώστας Τζέλλας (Καρδίτσα), ο Χρήστος Τσιπέλης (Ορμύλια Χαλκιδικής), ο Κώστας Χατζηπαραδείσης (Λαγκαδάς).