Ηλιόπουλος κατά Κασσελάκη: Είναι πρόβλημα όταν ο στενός σου συνεργάτης σε “αδειάζει” στο θέμα της στρατιωτικής θητείας (video)

Image
Ηλιόπουλος
Συντάκτης
Newsroom

 

O Νάσος Ηλιόπουλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στο Mega για τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν έχει κρύψει πως τάσσεται υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου για την προεδρία στο κόμμα.

«Δεν έχω κρύψει τη στήριξή μου στην Έφη Αχτσιόγλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε την διγλωσσία και την πολυφωνία. Εμένα μου δημιουργεί πολιτικά ερωτήματα όταν ακούω τον Στέφανο Κασσελάκη να λέει πως είναι υπέρ του μισθοφορικού στρατού και μετά να έρχεται ο κ. Αποστολάκης και να λέει πως είναι λάθος. Είναι πρόβλημα όταν ο βασικός σου συνεργάτης εξηγεί πως η θέση σου είναι λάθος. Είναι πρόβλημα οι θέσεις του για το δημόσιο πανεπιστήμιο γιατί υπάρχουν συνεργάτες του που είναι υπέρ», τόνισε στις δηλώσεις του και συμπλήρωσε: «Επίσης δεν βοηθάει πως δεν θέλει να διεξαχθεί ο δημόσιος διάλογος μεταξύ των υποψηφίων. Η κ. Αχτσιόγλου ήταν υπέρ εξ’ αρχής. Δεν είναι καλό σήμαδι να αποφεύγεις έναν τέτοιο διάλογο».

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε σχέση με την επόμενη μέρα στο ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Ηλιόπουλος είπε πως εάν είναι νικητής ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυτονόητο πως θα δουλέψουν μαζί.

«Πρέπει να ξεκαθαριστούν μερικές αιχμές. Τιμά την Έφη Αχτσιόγλου πως απάντησε δημόσια απέναντι σε ομοφοβικές επιθέσεις που δέχτηκε ο κ. Κασσελάκης. Η Έφη Αχτσιόγλου όμως, θα κινηθεί και νομικά για επιθέσεις και fake news που δέχτηκε σχετικά με το ότι υπονόμευε τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί».

Σε σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως είναι ένας άνθρωπος που όταν θέλει να μιλήσει δημόσια, μιλάει. Αναφορικά με το «μήνυμα» της κάλπης ο κ. Ηλιόπουλος είπε πως το «εύκολο μήνυμα» ήταν αυτό της ανανέωσης.

«Πρέπει όμως, να συζητήσουμε συγκεκριμένα και πολιτικά. Εγώ δεν μπορώ να πως εάν ο Παύλος Πολάκης τον καθοδήγησε αλλά η φράση για τη Δικαιοσύνη και τα media μου προκάλεσε εντύπωση»... Είναι πάντως ο κεντρικός άνθρωπος που στήριξε τον Στ. Κασσελάκη. Είναι σαφές ότι η πλευρά Πολάκη τον πριμοδοτεί συνέχεια».