Με χαμόγελα η επιστροφή Μητσοτάκη στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς - Ευφορία ενόψει της δεύτερης κάλπης

Image
μητσοτακης
Συντάκτης
Newsroom

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέδωσε τη διακυβέρνηση στον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά, με την υπηρεσιακή κυβέρνηση να αναλαμβάνει τα καθήκοντά της μέχρι τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παράδοση-παραλαβή παρέδωσε στον Ιωάννη Σαρμά τον μπλε φάκελο με όλες τις προτεραιότητες της κυβέρνησης για τις επόμενες εβδομάδες, ενώ παράλληλα του παρέδωσε και μια επιστολή. Σε αυτήν γινόταν λόγος για την αξιολόγηση του τρίτου αιτήματος της χώρας μας προς το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, αλλά και για την προγραμματιζόμενη συνάντηση των τεχνικών κλιμακίων των ελληνικών Αρχών, υπό τον συντονισμό της Γενικής Γραμματείας, με τα αντίστοιχα κλιμάκια των ευρωπαϊκών θεσμών.

1

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποχωρεί από το Μέγαρο Μαξίμου μετά από 4 χρόνια, με κατεύθυνση τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, που θα είναι το στρατηγείο του ενόψει της νέας εκλογικής μάχης, ωστόσο τα χαμόγελα στον απόηχο και του θριάμβου της 21ης Μαΐου είναι εμφανή.

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές του κλίματος που επικρατεί στους κόλπους της ΝΔ ενόψει της νέας αναμέτρησης, στην οποία ο ξεκάθαρος στόχος είναι η αυτοδυναμία, με «όπλο» το 40,79% που έλαβε το κόμμα στην κάλπη της προηγούμενης Κυριακής.

1