Έξαλλος ο Αντώναρος με τα στέλεχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν χειροκρότησαν τον Τσίπρα: ''Καλα δεν ντρέπονται;''

Image
Αντώναρος
Συντάκτης
Newsroom

 

«Επίθεση» στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που «στρογγυλοκάθησαν», όπως λέει, στην πρώτη σειρά και δεν χειροκροτούσαν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος είπε ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ήταν στην πρώτη σειρά εάν δεν ήταν ο Τσίπρας στην ηγεσία του κόμματος.

Επιμένει ο Αντώναρος πως «εμψύχωνε» τον ΣΥΡΙΖΑ κι ας έβλεπε την ήττα

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα, ο Ευάγγελος Αντώναρος, υποστήριξε ότι «έβλεπε» τη διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου αλλά δεν έλεγε τίποτα στην Κουμουνδούρου και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για να τους δίνει «ελπίδες».

H δήλωση αυτή του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κατάφερε να εκλεγεί στις εκλογές της 21ης Μαΐου, έγινε αντικείμενο σφοδρού σχολιασμού στο Twitter όπου «βαφτίζεται» Νοστράδαμος. Μετά τις αντιδράσεις ο ίδιος το μεσημέρι της Πέμπτης, έσπευσε να απαντήσει με ανάρτησή του στο Twitter υπογραμμίζοντας: «Ότι εμψύχωνα τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τους αναποφασιστους συμπολίτες μας (εστω κι αν έβλεπα ένα μικρο προβαδισμα της ΝΔ) κάποιοι το θεωρούν μομφή. Μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται».

Αναλυτικά η ανάρτησή του: «Δεν θα ανοίξω διάλογο με «ομάδες αλήθειας» και ανώνυμα τρολ. Ας γράφουν ο,τι θελουν. Οτι εμψύχωνα τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τους αναποφασιστους συμπολίτες μας (εστω κι αν έβλεπα ένα μικρο προβαδισμα της ΝΔ) κάποιοι το θεωρούν μομφή. Μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται».

«Εγώ έβλεπα μια διαφορά» υπενθυμίζεται πως τόνισε ο Ευάγγελος Αντώναρος την τοποθέτησή του στο AtticaTV για το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής συνεχίζοντας με την απάντησή του στο «γιατί Βαγγέλη Αντώναρε έλεγες "πάτε καλά";».

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Αντώναρο, δεν έλεγε την αλήθεια στον ΣΥΡΙΖΑ «γιατί ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να ενθαρρύνω, να δίνω ελπίδες να κρατώ ζεστούς τους ανθρώπους που έρχονται».

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες τοποθετήσεις του πριν τις εκλογές ο Ευάγγελος Αντώναρος έλεγε ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα ήταν στο 32%-33%», ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είναι τυχερή να δει το 3 μπροστά από το ποσοστό της» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα πιάσει τα ποσοστά του 2019».