Γεωργιάδης για τα Τέμπη: Υπήρχαν δικλείδες ασφάλειας, που δεν τηρήθηκαν από το δημόσιο και τον ΟΣΕ - Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει πολιτικά παιχνίδια πάνω στην τραγωδία για να πάρει ψήφους (video)

Image
ΑΔΩΝΙΣ
Συντάκτης
Newsroom

 

Για τα μέτρα ενίσχυσης των νοικοκυριών, όπως το Market Pass και το «καλάθι του νοικοκυριού», μίλησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΕΡΤ.

Σε tweet ανάρτησε ο κ. Γεωργιάδης την τοποθέτηση του για την επιστροφή του κ. Πολάκη στο ΣΥΡΙΖΑ οπού και αναφέρει ότι: «Η αντίληψη του «μεταμεληθέντος» κ. Πολάκη για την Διάκριση των Εξουσιών παραμένει η ίδια φασιστική αντίληψη που είχε και πριν. Προσέξτε τα δικά μου δήθεν «αδιευκρίνιστα» δεν θα τα ελέγξουν οι Δικαστικές Αρχές αλλά ο Σύριζα…και φυσικά αυτή η αντίληψη δεν είναι μόνον για μένα αλλά για όλους τους πολίτες. Άπαντες στο έλεος του Σύριζα και των Τσίπρα/Πολάκη εάν τυχόν κέρδιζε ο Σύριζα τις Εκλογές, χωρίς κανένα θεσμικό φρένο προς όποιον δεν τους είναι αρεστός! Σε μία φράση αποκάλυψε ότι όλη η επίμαχη ανάρτησή του παραμένει ζωντανή και πλέον την χρεώνεται όλο τους το κόμμα».

Για την ερμηνεία του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την τραγωδία των Τεμπών ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι: «Υπήρχαν δικλείδες ασφάλειας οι οποίες δεν τηρήθηκαν από το δημόσιο και τον ΟΣΕ. Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει πολιτικά παιχνίδια πάνω στη τραγωδία για να πάρει ψήφους».

 

«Η αντίληψη του κ. Πολάκη γι’ αυτό που λέγεται διάκριση των εξουσιών είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή. Δείχνει ότι βασικά δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατία, ο άνθρωπος είναι φασίστας. Μόνο ένας φασίστας μπορεί να πιστεύει ότι η κυβέρνηση θα διευθετήσει δικαστικά ζητήματα. Το γεγονός ότι αυτό δεν το βλέπει καν ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει την πραγματική υφή του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι είχε προβλέψει ότι ο κ. Τσίπρας δεν θα διαγράψει τον Παύλο Πολάκη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Τσίπρας είναι Πολάκης και ο Πολάκης είναι Τσίπρας».

Απαντώντας, ο Νίκος Μπίστης είπε ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Άδωνις Γεωργιάδης προκάλεσαν αρχικά τον Παύλο Πολάκη με αναρτήσεις που απηύθυναν στον ίδιο και υποστήριξε ότι «την πολιτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ την καθορίζει το συνέδριο, οι εξελίξεις, η πολιτική γραμματεία και βεβαίως και ο πρόεδρος. Τη γραμμή αυτή δεν την καθορίζει ούτε ο Πολάκης, ούτε ο Μπίστης, την καθορίζουν τα συλλογικά όργανα. Αυτή η γραμμή ανησυχεί τη Νέα Δημοκρατία και πιάνεται από τη “χειρολαβή” Πολάκη για να προσπαθήσει να την αμφισβητήσει».