Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ κανονικά ο Πολάκης - Ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας

Ολική ανατροπή
Image
Πολάκης
Συντάκτης
Newsroom

 

Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και επίσημα βρίσκεται με ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας ο Παύλος Πολάκης. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της εισήγησής του.

Μετά την επιστολή-«συγγνώμης» του κ. Πολάκη, ο οποίος είχε προκαλέσει σάλο ζητώντας εισβολή στο κράτος με προγραφές δημοσιογράφων, δικαστών, τραπεζιτών, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε το παράθυρο επιστροφής.

«Δεν είμαστε κόμμα των διαγραφών και των προγραφών. Αντίθετα, είμαστε κόμμα των εγγραφών. Με ανοιχτές πόρτες, διάφανη λειτουργία, ανοιχτή καρδιά.Αλλά είμαστε κόμμα που σημαίνει ότι έχουμε κανόνες και συλλογικές επεξεργασίες. Και κανένας δε μπορεί να βγαίνει έξω από αυτές. Στο κόμμα μας υπάρχουν όλες οι δικλείδες, οι δημοκρατικές δυνατότητες, οι λειτουργίες, για να μη φιμώνεται κανείς και για κανένα λόγο», ανέφερε στην εισήγησή του ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η επιστολή του σύντροφου Πολάκη όμως μας καλεί να τα συζητήσουμε. Μας αναγκάζει θα έλεγα να επανεκτιμήσουμε και τις αρχικές μας προθέσεις, γιατί είναι πράγματι μια επιστολή γενναίας αυτοκριτικής», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.