Α. Τζιτζικώστας: Στα εγκαίνια της έκθεσης «PROPODIS EXPO»

Image
ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ
Συντάκτης
Newsroom


Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας παραβρέθηκε στα εγκαίνια της 3ης Γενικής Έκθεσης Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής «PROPODIS EXPO», στην παραλία των Νέων Μουδανιών.

Ο περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο και την Περιφερειακή Σύμβουλο Κατερίνα Ζωγράφου επισκέφτηκε τα περίπτερα της έκθεσης, συνομίλησε με τους εκθέτες και επιχειρηματίες της περιοχής και ενημερώθηκε για το σύνολο της επιχειρηματικότητας στη Χαλκιδική.

«Η Χαλκιδική δεν είναι μόνο τουρισμός. Μπορεί η βαριά βιομηχανία της περιοχής να είναι η τουριστική, όμως ο πρωτογενής τομέας, η μεταποίηση και το εμπόριο αποτελούν επίσης πυλώνες της τοπικής οικονομίας και πρέπει να προβληθούν. Ο θεσμός της Γενικής Έκθεσης Νέας Προποντίδας «PROPODIS EXPO» συμβάλλει ώστε να αναδειχθεί συνολικά το επιχειρείν της Χαλκιδικής και αποτελεί την ετήσια εκδήλωση της επιχειρηματικότητας», σημείωσε ο Α. Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας υπογράμμισε την ουσιαστική συνδρομή του Δημάρχου Νέας Προποντίδας Εμμανουήλ Καρρά, αλλά και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννη Κουφίδη στην επιτυχία της έκθεσης, αλλά και στην ενίσχυση όλων των δράσεων εξωστρέφειας για την περιοχή της Χαλκιδικής.