Εντολή Μητσοτάκη: Να ενημερωθεί άμεσα ο Ν. Ανδρουλάκης για την παρακολούθηση του κινητού του

Image
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
Συντάκτης
Newsroom


Κυβερνητικές πηγές λένε πως ο κ. Ανδρουλάκης θα ενημερωθεί αναλυτικά για το πως προέκυψε η εισαγγελική άδεια για παρακολούθησή του.

Η κλήση του Νίκου Ανδρουλάκη θα γίνει από τον νέο αρχηγό της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη, ο οποίος ορίστηκε αντικαταστάτης του Παναγιώτη Κοντολέοντος ο οποίος παραιτήθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ίδιες κυβερνητικές πηγές, υπήρξε νόμιμη εισαγγελική απόφαση για παρακολούθηση των επικοινωνιών του Νίκου Ανδρουλάκη, επί τρεις μήνες, με την επισύνδεση, η οποία δεν έγινε με το λογισμικό Predator. 

Δύο ημέρες μετά την εκλογή του κ. Ανδρουλάκη στη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η παρακολούθηση διεκόπη. Η νόμιμη, αν και χωρίς να έχει λάβει γνώση ο πρωθυπουργός, όπως τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές, εισαγγελική απόφαση για παρακολούθηση των επικοινωνιών του Νίκου Ανδρουλάκη, είναι η αιτία που οδήγησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην απόφαση να ζητήσει άμεσα την παραίτηση του Διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα.

Από όσα γνωρίζουμε έως τώρα, ο Παναγιώτης Κοντολέων ενέκρινε την παρακολούθηση, ωστόσο, ο Διοικητής της ΕΥΠ για άγνωστους λόγους αποφάσισε να μην ενημερώσει τον πρωθυπουργό επί του θέματος.
 

 

honeybeeproductions.gr