Ο Κώστας Μπακογιάννης στο Ελλάδα 24 και τον Γιάννη Κουτσομύτη: Το όραμά μου για το μέλλον της Αθήνας (video)

Image
ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ
Συντάκτης
Newsroom

 

Στο Ελλάδα 24 και την εκπομπή «Λόγος», για ένα podcast με τον Γιάννη Κουτσομύτη, έδωσε το «παρών» ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Μία συζήτηση για το παρόν και το μέλλον της πόλης των Αθηνών, το πρόβλημα της βραχυχρόνιας μίσθωσης, τον φετινό τουρισμό, έργα τα οποία έχουν δρομολογηθεί για το μέλλον, τις διαδηλώσεις αλλά και για την επόμενη

Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε πως επί των ημερών του «τρέχει» το μεγαλύτερο τεχνικό και επενδυτικό πρόγραμμα των τελευταίων πάρα πολλών ετών, ενώ μίλησε για τα εμβληματικά αλλά και τα μικρά έργα που έγιναν επί των ημερών του. Μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Ελαιώνα, τα έργα στα Προσφυγικά και στα Κουντουριώτικα, καθώς και το μέλλον για το θέατρο του Λυκαβηττού.

Όταν ρωτήθηκε για την ανάπλαση του κέντρου της πόλης, ο δήμαρχος Αθηναίων σημείωσε ότι το έργο πάει μόνο μπροστά και πως επέλεξαν να καθυστερήσουνε το έργο με σκοπό να γίνει το έργο σωστά. Παράλληλα, για τις διαδηλώσεις και το κλείσιμο των δρόμων, ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε πως δεν μπορεί να υπάρχει ισορροπία όταν οι λίγοι ταλαιπωρούν τους πολλούς. Ταυτόχρονα, ο Κώστας Μπακογιάννης είπε με ένα σύντομο σχόλιο ότι, σε σχέση με τα ελληνοτουρκικά, πρέπει να είμαστε «ενωμένοι και ψύχραιμοι».

Τέλος, ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. «Θέλουμε να ολοκληρώσουμε αυτό που αρχίσαμε», είπε ο Κ. Μπακογιάννης.