Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου μετά τη δέσμευση της περιουσίας του: "Δεν έχω φοροδιαφύγει, δεν με κάλεσαν για εξηγήσεις"

Image
ρεμος
Συντάκτης
Newsroom

 

Μέσω του δικηγόρου του απάντησε ο Αντώνης Ρέμος σχετικά με την εμπλοκή του σε υπόθεση φοροδιαφυγής, λέγοντας ότι δεν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.

Η ανακοίνωση μέσω των δικηγόρων του γνωστού τραγουδιστή αναφέρει:

Με λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα οτι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου , επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής. Η λύπη μου ειναι απόρροια οτι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία ,και έτσι με εκθέτουν, η δε απορία μου συνίσταται στο οτι ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν οτι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή. Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, έγινε γνωστό πως στην Οικονομική Εισαγγελία εκκρεμεί υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 1,5 εκ. ευρώ για την οποία φέρεται να ερευνάται ο εν λόγω πασίγνωστος τραγουδιστής.

Μάλιστα, με διάταξη του επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής για την καταπολέμηση μαύρου χρήματος Χαρ.Βουρλιώτη φέρεται να έχει ζητηθεί η δέσμευση κάθε περιουσιακού στοιχείου του καλλιτέχνη μέχρι του ποσού του 1,5 εκ.ευρώ έως ότου η υπόθεση διαλευκανθεί.

Παράλληλα, ερευνάται από τις διωκτικές και ελεγκτικές αρχές εάν έχουν διαπραχθεί αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.