Χατζηδάκης στο TikTok: Το 1555 και στην ΑΑΔΕ (video)

Image
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
Συντάκτης
Newsroom

 

Για τη γραμμή εξυπηρέτησης πολιτών του 1555 μιλάει ο Υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης μέσω ανάρτησής του στο Tik Tok.

“Τι είναι αυτό που ορισμένοι το βρίζουν, αλλά όλοι το χρησιμοποιούν και βγάζουν άκρη;” διερωτάται ο Yπουργός απαντώντας στη συνέχεια: Το 1555 του Υπουργείου Εργασίας και του ΕΦΚΑ!.

Στη συνέχεια του βίντεο ο κ Χατζηδάκης ενημερώνει: “Τώρα το φέρνουμε και στην ΑΑΔΕ! Ένα νέο, μεγάλο, σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο που θα δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα των φορολογουμένων”, αναλύοντας τα πλεονεκτήματα της τηλεφωνικής γραμμής εξυπηρέτησης.

Στο κλείσιμο του βίντεο ακούγεται ένας έντονος εξωτερικός θόρυβος και ο Yπουργός λέει: “Δεν είναι διαδήλωση! Είναι κάποιος, εν πάση περιπτώσει, συμπολίτης μας που έχει πέσει θύμα της φορολογικής πολιτικής”.

 

Η ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη για το 1555:

@kostis_hatzidakis Τι είναι αυτό που ορισμένοι το βρίζουν, αλλά όλοι το χρησιμοποιούν και βγάζουν άκρη; Το 1555 του Υπουργείου Εργασίας και του ΕΦΚΑ! Τώρα το φέρνουμε και στην ΑΑΔΕ! #tiktokgreece #fypgreece #politiki #ellada #greece ♬ πρωτότυπος ήχος - Kostis Hatzidakis