Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για Τούνη – Αλεξάνδρου – “Η απάντησή μου σε όλα είναι: Όσο πιο… τόσο πιο…” (video)

Image
τουνη
Συντάκτης
Newsroom

 

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκαναν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μπόρεσε να μην τις σχολιάσει.

Ειδικότερα, το ζευγάρι καυτηρίασε τον τρόπο που εργάζονται οι δημοσιογράφοι, κάνοντας λόγο για κιτρινισμό και αδιασταύρωτες πληροφορίες.

«Η απάντησή μου σε όλα αυτά… θα χρησιμοποιήσω τη φράση την οποία είπε ένας παίκτης του Survivor, που σε μία πολύ πνευματική στιγμή είπε: ο Νεύτωνας είπε «όσο πιο… τόσο πιο…». Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλα αυτά», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Λέει ότι δεν τη νοιάζει τι λέγεται στην τηλεόραση, ενώ βγαίνει και τους απαντάει και τους βρίζει. Σκέψου να μην την ένοιαζε κιόλας. Και με τον Δημήτρη διαφωνώ, που λέει ότι τα αρνητικά κάνουν τον τίτλο. Εκείνος ούτε στα χαρμόσυνα ήθελε να τον παίζουμε», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ο φίλος μου ο Δημήτρης είπε και κάτι άλλο, ότι η τηλεόραση πάει από το κακό στο χειρότερο και γίνεται τοξική. Αλλά δεν βλέπει, λέει, τηλεόραση. Τότε πώς;», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Το ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη παραδίδουν μαθήματα δημοσιογραφίας… Είναι δύο πρόσωπα που ευεργετήθηκαν από την τηλεόραση και σχολιάστηκαν κιόλας, όλα είναι στο παιχνίδι. εν μπορούν να περνάνε από την τηλεόραση και να τη φτύνουν, και για τους δύο το λέω», παρατήρησε από την πλευρά της η Νάνσυ Νικολαΐδου.

«Η βαρύτητα, κορίτσι μου, εξηγείται με τον νόμο του Νεύτωνα. Όσο πιο… τόσο πιο… βάλε ό,τι θέλεις στο πρώτο «πιο» και ό,τι θέλεις στο δεύτερο. Τους μαυρίζει η τηλεόραση, έχει γίνει… κατράμι ο Δημήτρης. Δημήτρη, άσπρισε λίγο», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.