Εκτός εαυτού ο Στιβ Μιλάτος: “Έφαγα μόνος μου όλα τα σκ..ά! Μπράβο σας, πού ήσασταν όλοι ρε;” (video)

Image
μιλατος
Συντάκτης
Newsroom

 

Στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Στιβ Μιλάτος, σε βραδινή του έξοδο. Το γνωστό μοντέλο, μάλιστα, έκανε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα, που δεν έχουμε ξαναδεί από τον ίδιο.

«Αποφάσισα να μην κάνω το χατίρι σε κάποιους ανθρώπους και να μην αφήσω κάποια πράγματα ασχολίαστα. Όταν σε κάποιους έρχεται… φαγούρα, τους ξύνω, δεν φοβάμαι. Η δουλειά μου έχει μιλήσει εδώ και χρόνια. Όταν θα μπεις μέσα στα παπούτσια μου, θα μπορέσεις να τα δέσεις και να μου απαντήσεις. Όταν κάποιος δεν έχει περάσει όσα πέρασα εγώ, δεν δέχομαι τίποτα. Αυτό που είπα ήταν η προσωπική μου άποψη για τον Fipster και τη Super Κική. Επειδή είπα την προσωπική μου άποψη, σε κάποιον δεν άρεσε; Χέσ…κα!», είπε αρχικά ο Στιβ Μιλάτος.

Ο Στιβ Μιλάτος είπε στη συνέχεια: «Όταν εγώ ήμουν δύο μέρες στο κρατητήριο, πώς ο καθένας έβγαινα και έλεγε το μακρύ του και το κοντό του; Απάντησα σε κάποιον; Πρόσβαλα κάποιον; Χρησιμοποίησα ποτέ εγώ κάποιον για να ανέβω στη ζωή μου; Όλα τα σκ…ά τα έχω φάει μόνος μου. Εγώ πείνασα, εγώ άφησα τη μάνα μου… Εμένα με σεβάστηκε κανένας που η μάνα μου κόντεψε να πεθάνει; Μπράβο σας! Κάνατε το ρεπορτάζ σας όλοι σας όταν εγώ ήμουν μέσα. Όταν βγήκα; Πού ήσασταν όλοι ρε;».