Ο Γιώργος Γιαννόπουλος ζήτησε να διακοπεί η συνέντευξη: “Δεν είναι αγάπη αυτό; Ξεχνιέται;” (video)

Image
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Συντάκτης
Newsroom

 

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος, που φέτος πρωταγωνιστεί σε δύο παιδικές παραστάσεις.

Ο ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη και αποκάλυψε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη ιστορία.

«Μεγαλώνω. Θέλω να πιστεύω ότι θα μου «κάτσει» το απόλυτο της αγάπης. Ο έρωτας είναι άλλο πράγμα, έχω ερωτευτεί πάρα πολλές φορές. Είμαι πάρα πολύ ρομαντικός, κοιτάζω την ομορφιά στη γυναίκα αλλά η ομορφιά είναι σχετική», είπε.

«Στον έρωτα είμαστε ζώα, λειτουργούμε με το ένστικτο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κάποιος που βλέπει μία γυναίκα είναι "τι χειλάρες είναι αυτές;" και όχι "αχ τι ωραία που θα κοιμηθούμε μαζί". Μη ντρεπόμαστε να τα λέμε αυτά», τόνισε ο ηθοποιός.

«Το target group των παραστάσεων είναι ηλικίες 4-6. Παίρνω τέτοια χαρά δεν έχω πάρει ούτε σε περισπούδαστα έργα, ούτε πουθενά. Θυμάμαι μία ιστορία, είχε έρθει εδώ η Δεσποινούλα, έχω συγκινηθεί πάρα πολύ. Ήρθε ο παραγωγός στο τέλος και μου λέει: θέλει να σε δει ένα κοριτσάκι χωρίς όραση», ανέφερε.

«Ήταν με το μπαστουνάκι του το λευκό, το μαλλάκι καρέ. Μου λέει: Γιώργο, το πρωί ξυπνάω και σε ακούω και το βράδυ κοιμάμαι με σένα, να σε πιάσω να δω πώς είσαι; Και με άγγιξε στο πρόσωπο να δει πώς είναι η μούρη του ανθρώπου που ακούει τη φωνή του στην τηλεόραση… Κατάλαβες; Δεν είναι αγάπη αυτό; Ξεχνιέται αυτό;», είπε χωρίς να μπορέσει να κρύψει τη συγκίνησή του.