Κώστας Αρζόγλου: Συζητούσαμε για σειρά και με ρώτησε η παραγωγός, από followers πως πάμε; (video)

Image
1
Συντάκτης
Newsroom

 

Με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν, ο Κώστας Αρζόγλου έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Παρασκευής στον Alpha. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε στο πρόσφατο παρελθόν με τηλεοπτική παραγωγό.

Ειδικότερα, ο Κώστας Αρζόγλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ήθελα να κάνω τηλεόραση. Μου έχουν προτείνει πράγματα όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, αφού μίλησα πάρα πολύ για μια σειρά, μου εξήγησε ο σκηνοθέτης τι ακριβώς θα κάνω, μετά μου λέει η παραγωγός… «Από followers πως πάμε;». Παίρνεις τον Αρζόγλου τηλέφωνο επειδή έχει πέραση στους followers;».

«Της άλλαξα κουβέντα! «Την Παρασκευή τηλεφωνιόμαστε» της είπα και δεν τηλεφωνηθήκαμε ποτέ. Με ενοχλούν followers γενικώς! Following που; Στο νεκροταφείο, που λέει και στο έργο;».

«Στη σάτιρα δεν υπάρχουν όρια. Υπάρχουν όρια αισθητικά στους ηθοποιούς μεταξύ μας. Να είσαι αστείος χωρίς να είσαι γελοίος. Δεν θέλω να πω γνώμη για τον Μάρκο Σεφερλή, τον οποίο έχω σκηνοθετήσει στις αρχές του» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Κώστας Αρζόγλου στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στο μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.