Super Κική για Fipster: "Είναι ηλίθιος που το έκανε αυτό, υπάρχει κάτι που τον εγκλωβίζει" (video)

Image
κικι
Συντάκτης
Newsroom

 

Ο Fipster πήρε χθες, 15 Οκτωβρίου, αποστάσεις από τη Super Κική και το αδιανόητο σχόλιο που έκανε για τον Χρήστο Μάστορα ότι είναι Αλβανός και ότι «έφαγε» τη Μαρινέλλα με τα μάγια του.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Λανθασμένα, εκείνη την ώρα, ότι κάνοντας αυτό το χιουμοριστικό βάζοντας την κλακέτα στο πρόσωπό μου, θεώρησα έγινε κατανοητό ότι εγώ διαχωρίζω τη θέση μου. Δεν έγινε κατανοητό μάλλον, δεν οικειοποιούμαι αυτή τη σάτιρα και αυτό το σχόλιο γιατί και η Κική δεν έχει ρατσιστικές απόψεις, ούτε υπήρχε κάποια πρόθεση να προσβάλει κανέναν. Με φέρνει σε άβολη θέση γιατί και η Γαρυφαλλιά (σ.σ. σύντροφος Χρ. Μάστορα) είναι καλή μου φίλη, έχω συναντήσει τον Χρήστο Μάστορα έξω αρκετές φορές. Ένιωσα πραγματικά άβολα, ζητώ συγγνώμη για όποιον έχει θεωρήσει ότι εγώ συμμετέχω και ενστερνίζομαι τέτοιες απόψεις και τέτοια σχόλια» είπε ο Fipster στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Λίγες ώρες αργότερα, η Super Κική κάλεσε μέσα από τα social media τους διαδικτυακούς της φίλους να συγχωρέσουν τον Fipster και να μην συνεχίσουν την αρνητική κριτική εις βάρος του. Βέβαια, τόνισε ότι η ενέργειά του να πάρει αποστάσεις από εκείνη δεν ήταν σωστή και τον αποκάλεσε φλώρο.

«Δεν θέλω να τα βάλουμε άλλο με τον Fipster, θέλω να συγχωρέσουμε όλοι τον Φίλιππο. Πρώτα απ’ όλα γιατί δεν λειτουργούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο, για να σας το πω και χύμα είναι πολύ φλώρος. Ναι μεν μπορεί να φαίνεται ότι με χαντάκωσε, αλλά μπορώ να αντιληφθώ ότι δεν ήταν η πρόθεσή του αυτή. Είναι ηλίθιος που το έκανε αυτό, αλλά να ξέρετε ότι υπάρχει κάτι άλλο που τον εγκλωβίζει και δεν είμαι εγώ αυτή που θα το αποκαλύψει», είπε η Super Κική σε νέο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram το βράδυ της Τρίτης.