Ντένια Αγαλιανού: "Δεν είχα προσωπική ζωή, δεν είχα κινητό, νόμιζα ότι θα με απαγάγουν" (video)

Image
ντενια
Συντάκτης
Newsroom

 

Στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν καλεσμένη η Ντένια Αγαλιανού, η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο GNTM και σήμερα ζει μόνιμα στο Μεξικό.

Η Ντένια Αγαλιανού μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα πρώτα της βήματα στο εξωτερικό, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και για τη γνωριμία της με τον Τζάστιν Μπίμπερ.

«Είμαι 11 χρόνια πλέον στο Μεξικό. Γεννήθηκα στη Ζάκυνθο, μετακομίσαμε στην Αταλάντη και στα 17 ήρθα στην Αθήνα για να ασχοληθώ με το μόντελιγνκ. Έτσι βρέθηκα στο GNTM. Ήταν ένα ψήσιμο στον χώρο», σημείωσε.

«Κάποια στιγμή δεν ήθελα να μείνω άλλο, είχα ετοιμάσει τις βαλίτσες μου και η παραγωγή μου είπε: “όταν έρθει η ώρα σου, θα φύγεις. Εκεί γνώρισα την Ιωάννα και μου μίλησε για την Τουρκία, είχε μια καριέρα εκεί.

Γίναμε φίλες, κάναμε παρέα στην Τουρκία και ξεκίνησε η πορεία μου εκεί.

Για δύο περίπου χρόνια πηγαινοερχόμουν συνέχεια. Μια φίλη στην Τουρκία μου μίλησε για το Μεξικό και με προσκάλεσε εκεί», συμπλήρωσε η ηθοποιός και μοντέλο.

«Έφυγα το 2013 στο Μεξικό για τρεις μήνες. Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, είχα πάρα πολλές φοβίες, νόμιζα ότι θα με απαγάγουν. Δεν είχα κινητό, δεν μιλούσα τη γλώσσα. Από την πρώτη μέρα κατάφερα να καλύψω τα έξοδά μου για τρεις μήνες. Πήγα σε ένα κάστινγκ για διαφημίσεις αλλά δεν με βοηθούσε.

Οπότε μια κοπέλα με γνώρισε στον ατζέντη της. Έπρεπε να μάθω ισπανικά σε τρεις μήνες.

Είδα όλες τις γνωστές σαπουνόπερες από την αρχή. Είμαι αυτοδίδακτη. Δεν είχα προσωπική ζωή, είχα αφοσιωθεί μόνο σε αυτό», παραδέχτηκε.

«Ήμουν στις Κάννες σε ένα πάρτι με διάφορους καλλιτέχνες και σε μια φάση βρέθηκα σε ένα τραπέζι που ήταν και ο Τζάστιν Μπίμπερ. Μου έδωσε το χέρι του και συστήθηκε.

Όταν του είπα το όνομά μου δυσκολεύτηκε να το πει στα ελληνικά αλλά στο τέλος τα βρήκαμε.

Κάποια στιγμή έπιασε το χέρι μου και το φίλησε. Ήταν πολύ γλυκός», αποκάλυψε για τη γνωριμία της με τον Τζάστιν Μπίμπερ.