Καίτη Γαρμπή: Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή (video)

Image
γαρμπη
Συντάκτης
Newsroom

 

Ερώτηση για το αν σκέφτεται να αποσυρθεί κάποια στιγμή από το τραγούδι δέχτηκε η Καίτη Γαρμπή, με την ίδια να ξεκαθαρίζει ότι «δεν θέλει να πεθάνει πάνω στη σκηνή».

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών της στην Κύπρο μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε πολύ χαρούμενη με το νέο επαγγελματικό της βήμα, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι θα έχει στο πλευρό της τον γιο της.

Ακόμη, η Καίτη Γαρμπή δέχτηκε και ερώτηση αναφορικά με το αν σκέφτεται να αποσυρθεί κάποια στιγμή από τον χώρο της μουσικής, με την ίδια να σημειώνει ότι «όσο μας θέλει ο κόσμος, είμαστε εδώ».

«Έχω μεγάλη χαρά, πρώτα από όλα γιατί έχω να πάω πάρα πολύ καιρό στην Κύπρο και δεύτερον γιατί στην Κύπρο ζει η αδελφή μου, οπότε τα Σάββατά μου θα είναι γεμάτα αγάπη, παρεΐτσα και σίγουρα έχουμε και ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα να παρουσιάσουμε», ανέφερε αρχικά η Καίτη Γαρμπή για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι θα συνεργάζεται με τον γιο της, η ίδια είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερό του. Θέλει να κάνει δικά του πράγματα. Θέλει να είναι σε ένα club. Εξάλλου, αυτά που κάνει ο Δημήτρης είναι περισσότερο για κάποιο άλλο χώρο, πιο μοντέρνο, πιο νεανικό, αλλά η μαμά τον θέλει εκεί, να τον έχει κοντά».

Απαντώντας, τέλος, στο αν σκέφτεται κάποια στιγμή να αποσυρθεί από τον χώρο της μουσικής, η Καίτη Γαρμπή σημείωσε: «Δεν μπορώ να κάνω σχέδια για πολλά χρόνια μετά. Όσο μας θέλει ο κόσμος, είμαστε εδώ. Όταν ο κόσμος δεν θα μας θέλει άλλο, θα το καταλάβουμε και θα καθίσουμε σπίτι μας. Δεν θέλω να πεθάνω επάνω στη σκηνή, Θεός φυλάξοι! Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, στο σπίτι».