Η συγκίνηση της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή όταν ερμήνευσε το τραγούδι που έχει γράψει για τον πατέρα της (video)

Image
σαττι
Συντάκτης
Newsroom

 

Μια μεγάλη συναυλία στη συμπρωτεύουσα έδωσε με επιτυχία η Μαρίνα Σάττι πριν από λίγες ώρες βάζοντας… φωτιά στο θέατρο Δάσους. Κατά τη διάρκεια του μουσικού της προγράμματος, όμως, η νεαρή τραγουδίστρια που εκπροσώπησε και την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έμελλε να λυγίσει συναισθηματικά.

Ειδικότερα, όπως παρακολουθούμε σε απόσπασμα που ανέβηκε στο TikTok από την συναυλία της Θεσσαλονίκης, η Μαρίνα Σάττι άρχισε να ερμήνευσε το νέο της κομμάτι με τίτλο «Αχ θάλασσα» χωρίς όμως να μπορεί να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση. Όπως έχει γίνει άλλωστε γνωστό, αυτό το κομμάτι γράφτηκε για τον αγαπημένο της πατέρα που έφυγε από τη ζωή λίγο πριν βρεθεί στη σκηνή της Eurovision.

Έτσι, οι νότες από το τραγούδι  «Αχ θάλασσα»  ηχούσαν στο θέατρο Δάσους αλλά η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε δάκρυα και χρειάστηκε λίγα δευτερόλεπτα παύσης προτού συνεχίσει τη συναυλία της. Τον ρόλο του ερμηνευτή, βεβαίως, πήραν οι χιλιάδες θεατές που έδωσαν το παρών στον χώρο.

Αμέσως μετά, δίχως να σχολιάσει το οτιδήποτε, η τραγουδίστρια ευχαρίστησε με μια κίνηση τον κόσμο για την υποστήριξη μιας και φώναζαν ρυθμικά το όνομα της.