Γιώργος Χρυσοστόμου: "Πήρα 80.000 δραχμές για να κάνω πασαρέλα ξυπόλυτος στην εκπομπή της Μενεγάκη" (video)

Image
α
Συντάκτης
Newsroom

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρυσοστόμου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά θα πω ποια ήταν σε παγκόσμια πρώτη. Η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά ήταν σε ένα βιντεοκλίπ του Πασχάλη Τερζή, τότε που ήταν μόδα να κάνουμε οι ηθοποιοί βίντεοκλιπ. Ήμουν στο δεύτερο έτος της δραματικής σχολής και έκανα το βίντεοκλιπ για το κομμάτι «Φαντάσου» του Πασχάλη Τερζή».

«Σε αυτό ήμουν εγώ και η Ιωάννα Λίλλη» πρόσθεσε ο ηθοποιός με την Μαρία Σολωμού να μην κρύβει την έκπληξη της, ενθυμούμενη πως είχε συμμετάσχει και η ίδια σε βιντεοκλίπ του Γιάννη Πλούταρχου στα ξεκινήματα της, αναφωνώντας «τι λες τώρα; Η Ιωάννα Λίλλη τότε μοντέλο, φαντάζομαι».

«Τότε νομίζω πως είχε βγει μόλις Playmate και το βιντεοκλίπ είχε γυριστεί στη Θεσσαλονίκη. Ένας άλλος συμμαθητής μου είχε κάνει βιντεοκλίπ για τραγούδι του Γιώργου Νταλάρα και ήταν πολύ πιο… ποιοτικός, «έχω κάνει Νταλάρα» και τέτοιες μπούρδες της εποχής. 

Λίγο πριν από αυτό είχα κάνει και μια μεγάλη εμφάνιση ως φωτομοντέλο στον Πρωινό Καφέ με την Ελένη Μενεγάκη στη Ρόδο» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Χρυσοστόμου σε αυτή τη νέα διαδικτυακή του συνέντευξη. «Θυμάσαι κάποτε που πήγαιναν τα πρωινάδικα στα νησιά με καπελαδούρες, καναπέδες, μικρόφωνα και τα λοιπά; Τότε θυμάμαι πως δούλευα σε ένα μπαρ, 16 – 17 χρονών, είχε έρθει ο στιλίστας του Πρωινού Καφέ και μου είπε «θέλεις να βγάλεις 80.000 δραχμές;». 80.000 δραχμές ήταν τότε πολύ καλά λεφτά και λίγο πιο πριν έπαιρνες και αυτοκίνητο».

«Δεν με νοιάζει αν βρει κανένας αυτό το αρχείο γιατί είμαι πολύ περήφανος για αυτά που έχω κάνει στη ζωή μου. Για καιρό αυτά ήταν λίγο ταμπού, «μην τα πεις» και η «κουλτούρα» και αυτά. Ήταν όμως δουλειά, 17 χρονών, που σου είπαν να την κάνεις για αυτά τα λεφτά. Έκανα πασαρέλα με ρούχα, τζελ στο μαλλί από αυτό το βαζάκι με την χτένα, γυαλί, σακάκι, γυμνός από μέσα και άτριχος τότε, παντελόνι και ξυπόλητος».