Σίσσυ Χρηστίδου για Απόστολο Λύτρα: Οι άνθρωποι που τον έχουμε γνωρίσει, είναι αυτό που λέμε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα (video)

Image
EL
Συντάκτης
Newsroom

 

Ο Απόστολος Λύτρας και όλα όσα συνέβησαν αυτή την εβδομάδα ήταν το βασικό θέμα, με το οποίο ξεκίνησαν σήμερα την εκπομπή η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια ήταν άναυδη με όσα έχουν γίνει γνωστά, τονίζοντας πως τα βλέπεις και είναι «σαν να παρακολουθείς ταινία».

«Είναι παγωμένη η κοινή γνώμη. Οι άνθρωποι που τον έχουμε γνωρίσει, είναι αυτό που λέμε «πέφτουμε από τα σύννεφα» μία, δύο, τρεις… Τελικά, δεν ξέρεις τι κρύβεται μέσα στον κάθε άνθρωπο. Είναι τρομακτικό, όταν συμβαίνει και με ανθρώπους που έχεις συναναστραφεί και γνωρίζεις», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο με το χρονικό της υπόθεσης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε επίσης: «Τα βλέπεις, τα συνειδητοποιείς και κάθε φορά ταράζεσαι όλο και πιο πολύ. Λες δεν είναι δυνατόν, είναι σαν να παρακολουθείς μια ταινία. Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι είναι ανάμεσά μας όλη αυτή η υπόθεση».