Eurovision 2024: Με φαρυγγίτιδα και πυρετό η Μαρίνα Σάττι

Image
σαττι
Συντάκτης
Newsroom

 

Η Μαρίνα Σάττι θα διεκδικήσει απόψε (22:00, ΕΡΤ1) την πρόκριση της στον τελικό της Eurovision 2024, ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν από την ελληνική αποστολή. Με φαρυγγίτιδα και πυρετό η Ελληνίδα τραγουδίστρια, προβλήματα στην τελευταία πρόβα που διέρρευσε στο Tik Tok.

Η κακοδαιμονία δεν λέει να αφήσει ήσυχη τη Μαρίνα Σάττι. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται για τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024, ωστόσο η προετοιμασία της γίνεται μετ’ εμποδίων. 

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό προσπάθησε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στην dress rehearsal που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (8/5) στην Malmö Arena της Σουηδίας, ωστόσο η τελευταία πρόβα είχε αρκετά προβλήματα.

Βλέπετε, η Μαρίνα Σάττι έχει φαρυγγίτιδα και πυρετό και δεν μπόρεσε να ερμηνεύσει ακριβώς όπως θα ήθελε το κομμάτι. Το πιο πιθανό είναι να κρύωσε από τα κλιματιστικά που υπάρχουν στους κλειστούς χώρους.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια προσπαθεί τις τελευταίες ώρες να ξεκουραστεί και με τη βοήθεια φαρμακευτικής αγωγής υπάρχει αισιοδοξία ότι το τελικό αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει τους Ευρωπαίους και το “Zari” θα βρεθεί στον τελικό του Σαββάτου (11/5).

Να σημειωθεί ότι μικροπροβλήματα υπήρξαν και στην σκηνική παρουσία, αφού ένα μαντήλι χορευτή δεν κατάφερε καν να κάνει την… εμφάνιση του.