Τα πρώτα πλάνα από τη γενική πρόβα της Μαρίνας Σάττι λίγο πριν τον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024 (video)

Image
SATTI
Συντάκτης
Newsroom

 

Στη σκηνή για μία ακόμη πρόβα, λίγο πριν τον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024, ανέβηκε η Μαρίνα Σάττι, η οποία με την ομάδα της ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εμφάνισή της.

Ο Ogae Greece δημοσίευσε πλάνα από την εμφάνιση της τραγουδίστριας, η οποία μαζί με τους χορευτές της «τα σπάει» επάνω στη σκηνή.

Η Μαρίνα Σάττι θα ερμηνεύσει το «Zari» στην τρίτη θέση του β’ ημιτελικού της Eurovision 2024, διεκδικώντας το εισιτήριο για τη μεγάλη βραδιά του Σαββάτου. «Αντίπαλες» χώρες της Ελλάδας στον ημιτελικό της Eurovision 2024 θα είναι οι Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Νορβηγία, Ολλανδία, Λετονία, Σαν Μαρίνο και Βέλγιο.

Eurovision 2024: Το εύρημα της ελληνικής αποστολής 

Η εκπομπή Πρωινό ΣουΣου έχει αποκαλύψει σε ρεπορτάζ της το εύρημα που θα χρησιμοποιήσει η ελληνική αποστολή επί σκηνής, αποκαλύπτοντας ότι η εμφάνισή της θα ξεκινήσει με βίντεο που θα κινηματογραφεί η ίδια η Μαρίνα Σάττι, φορώντας στο χέρι της ένα δαχτυλίδι-κάμερα.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές έγινε ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2024 και η Κύπρος πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο. Ωστόσο, η εμφάνιση που εντυπωσίασε ήταν αυτή της Ελένης Φουρέιρα, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από το BBC. «Η απίστευτη Ελένη Φουρέιρα βάζει φωτιά στη Eurovision», έγραψε ο βρετανικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός στο Instagram.