Ράιαν Γκόσλινγκ και Έμιλι Μπλαντ σε ειδική προβολή του “The Fall Guy” στο Λονδίνο

Image
tainia
Συντάκτης
Newsroom

 

H υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt) έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Τζον Κρασίνσκι (John Krasinski) παρακολούθησε την ειδική προβολή της ταινίας «The Fall Guy» στο Λονδίνο ενώ το παρών έδωσε μεταξύ άλλων και ο συμπρωταγωνιστής της, Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling).

Σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λιτς (David Leitch) η ταινία είναι βασισμένη στην ομότιτλη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του '80, με τον Γκόσλινγκ στον ρόλο του Κολτ Σίβερς, «ενός κασκαντέρ στην σύνταξη ο οποίος αναγκάζεται να επιστρέψει στην δουλειά όταν ο πρωταγωνιστής σε ένα blockbuster υπερ-παραγωγή εξαφανίζεται μυστηριωδώς.

Η Τζόντι Μορένο (Μπλαντ), η οποία υπήρξε σύντροφός του, σκηνοθετεί το φιλμ με την ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην λύση του μυστηρίου γύρω από την εξαφάνιση του πρωταγωνιστή».

Η Μπλαντ επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό λευκό με μαύρο κοστούμι ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια μοναδική διαμαντένια καρφίτσα στο πέτο και μαύρες γόβες Malone Souliers με χρυσά λουράκια.