Βερύκιος για Παπανώτα: Ο καθένας στο είδος του, δεν είναι για την πολιτική ο Δημητράκης (video)

Image
berykios
Συντάκτης
Newsroom

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» του OPEN μίλησε ο Δήμος Βερύκιος κάνοντας δηλώσεις που θα σχολιαστούν.  

Ο δημοσιογράφος μίλησε για την αποπομπή Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη.

«Αυτή είναι η αλήθεια, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Ο καθένας στο είδος του. Ο Δημήτρης ο Παπανώτας το είδος του δεν είναι η πολιτική», είπε σχολιάζοντας τα καθέκαστα στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Δημητράκης, τόσο καλό παιδί, δεν ξέρει από πολιτικό παρασκήνιο και του το έλεγα. Του έλεγα: παιδί μου, τι πας να ανακατευτείς; Μια χαρά περνάς, είσαι καλοζωισμένος, δεν ανακατεύτηκες ποτέ με την πολιτική ίντριγκα, θα σε φάνε οι κότες… και δυστυχώς τον έφαγαν πριν πέσει με τα πίτουρα στο κοτέτσι», συνέχισε.

«Δεν τον ήθελαν τον Παπανώτα στο ψηφοδέλτιο. Η νέα προσπάθεια που κάνει ο Κασσελάκης ήθελε πιο φρέσκα, πιο νέα πρόσωπα και ίσως πιο απολιτίκ», υπογράμμισε ο Δήμος Βερύκιος.

Σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη επεσήμανε: «Εγώ το μόνο που ξέρω είναι αυτό που ξέρει ο κόσμος, ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι μία μπαρουτοκαπνισμέν φρεγάτα, που έχει κάνει αρκετά μίλια στον ωκεανό της ελληνικής τηλεόρασης».

«Η Ελένη υπήρξε μία καλοπληρωμένη σταρ της ελληνικής τηλεόρασης, μία businesswoman που έκανε πάντα σκληρές διαπραγματεύσεις για το τηλεοπτικό και το εμπορικό της προϊόν, που έφερνε εισόδημα και στην ίδια και στο κανάλι», τόνισε ο έμπειρος δημοσιογράφος.