Παραμένει διασωληνωμένος ο Δημήτρης Κόκοτας: Έγινε εγκεφαλογράφημα από τους γιατρούς, τι έδειξαν τα αποτελέσματα

Image
κοκοτασ
Συντάκτης
Newsroom

 

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει για 20η μέρα σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» μετά το έμφραγμα που υπέστη. Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), διασωληνωμένος.

Σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του Πρωινού του ΑΝΤ1, μεταδόθηκαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υγεία του τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε ότι χθες Τρίτη (16/4) ο Δημήτρης Κόκοτας υποβλήθηκε στην τελευταία εξέταση ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος, τα αποτελέσματα της οποίας θα οδηγήσουν σε μια νέα προσπάθεια αποσωλήνωσής του αργότερα μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Παράλληλα, στο ίδιο ρεπορτάζ τονίστηκε ότι οι γιατροί που παρακολουθούν τον αγαπημένο τραγουδιστή σχεδιάζουν να μειώσουν σταδιακά τη δόση των ηρεμιστικών φαρμάκων και ελπίζουν ότι ο οργανισμός του θα μπορέσει σύντομα να ανταποκριθεί.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάσταση της υγείας του καλλιτέχνη παραμένει κρίσιμα αλλά σταθερή, ενώ οι επόμενες μέρες θα δείξουν σημαντικά συμπεράσματα.