“Μου πήρε 13χρόνια μέχρι να απεξαρτηθώ, είναι 18 χρόνια βράχος δίπλα μου” – Τι δήλωνε ο Γιάννης Γιοκαρίνης για τη σύζυγό του πριν από λίγα χρόνια (video)

Image
γιοκαρινης
Συντάκτης
Newsroom

 

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής, που συνελήφθη τα ξημερώματα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 69χρονος τραγουδιστής, ο οποίος μένει στον Άγιο Παντελεήμονα, κατηγορείται ότι έπιασε από τον λαιμό και απείλησε τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια ενός καβγά.

Πριν κάποια χρόνια, και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2021, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η σύζυγός του είχαν παραχωρήσει μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Τότε, δήλωναν πολύ αγαπημένοι με τον Γιάννη Γιοκαρίνη να αναφέρεται στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η σύζυγος του στο να καταφέρει να ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.

«Από την αρχή, σαν ζευγάρι που ξεκινήσαμε, τα μοιραστήκαμε όλα τα θέματα και τα μοιραζόμαστε και θα τα μοιραζόμαστε» είχε πει ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

«Είναι πολύ περιποιητικός. Πολύ δοτικός. Περάσαμε ένα πολύ μεγάλο λούκι με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ. Ο Γιάννης έκανε μεγάλο αγώνα και εγώ είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τον κάνω να είναι ο εαυτός του. Δε γινόταν να ακούω “έτσι είναι ο Γιοκαρίνης και δεν αλλάζει”, το πήρα πατριωτικά» είχε δηλώσει τότε η σύζυγός του.

«Μας πήρε 13χρόνια αυτή η ιστορία μέχρι να απεξαρτηθώ, είναι 18 χρόνια βράχος δίπλα μου. Αν δεν ήταν δίπλα μου, δε θα είχε συνεχιστεί η πορεία μου, έτσι όπως πήγαινα. Όπως έχουν φύγει πολλοί φίλοι μου, έτσι θα είχα φύγει κι εγώ» είχε αναφέρει επίσης ο τραγουδιστής.