Κασσελάκης: Έκανα και αγγαρεία στον στρατό, μαγειρεία, λάντζα (video)

Image
κ
Συντάκτης
Newsroom

 

Για το αδιάβλητο των εκλογών, και όχι μόνο, μίλησε στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξή, μετά τη στρατιωτική του θητεία, στη Ναταλία Γερμανού, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να υπάρχει μεγάλος έλεγχος στις εκλογές» επισήμανε στην εκπομπή«Καλύτερα δε Γίνεται» ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ξέρουμε ότι έχουν διαρρεύσει στοιχεία εκλογέων του εξωτερικού. Πώς ξέρουμε ότι εν έχουν διαρρεύσει στοιχεία και εκλογέων εσωτερικού; Δεν είναι δεδομένο το αδιάβλητο», επισήμανε.

«Προκαλώ να πάμε σε διπλές εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ανανεωμένος. Μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι και οι φαντάροι στο στρατόπεδο έχουμε δημιουργήσει ένα κίνημα στην κοινωνία. Για αυτό και προσπαθούν να με αποδομήσουν», επισήμανε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρέπει να ξαναζυγιστούμε. Έχει αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει αλλάξει και η κοινωνία», είπε και δήλωσε έτοιμος να είναι «ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας».

Για τη θητεία του στο στρατό, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Ήρθα στη χώρα μας γιατί έγινα αρχηγός της αξιωματική αντιπολίτευση. Είμαι περήφανος. Με υπερηφάνεια φόρεσα το εθνόσημο»

Σημείωσε, μάλιστα, η ειρωνεία του Μητσοτάκη για τη στρατιωτική του θητεία «προσβάλλει την ομογένεια και όσους θέλουν να υπηρετήσουν την πατρίδα».

Για τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως έχουν είναι καλύτερα από ποτέ. «Έχουμε επικοινωνία. Μου έστειλε ευχές. Τον πήραμε και από το στρατόπεδο τηλέφωνο και χάρηκε. Είμαστε καλύτερα από ποτέ. Είναι ένας άνθρωπος που χτυπήθηκε ανελέητα από την προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκης. Ο Αλέξης έχει κάνει μεγάλες τομές με την κοινωνία», ανέφερε.

Για τις ευρωεκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Θα πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε σηκώσει ανάστημα, έχουμε ανανεωθεί»

»Στόχος είναι η μεγάλη ανατροπή, όχι η δεύτερη θέση… Πιστεύω ότι η κοινωνία θα μας ανταμείψει», επισήμανε.

«Έχω ονόματα στο μυαλό μου από τη ΝΔ που θα ήθελα να τα πάρω μεταγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θέλω να τα “θάψω”, δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσω», τόνισε.

«Ούτε τα ξυριστικά σου δε μπορείς να αγοράσεις με 8,60€ που παίρνουν οι φαντάροι»

Με αφορμή τη θητεία του στο στρατό, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε λιγότερες αμυντικές δαπάνες. Βρισκόμαστε σε μια γεωπολιτική συνθήκες που απαιτεί ετοιμότητα. Η πιο φθηνή άμυνα είναι η αποτροπή. Να έχουμε καλύτερο σημείο εκκίνησης στον εξοπλισμό μας. Σίγουρα δε θεωρώ σκόπιμο να στέλνουμε εξοπλισμό που έχουμε χρυσοπληρώσει, στην Ουκρανία. Μπορούμε να βοηθήσουμε με άλλους τρόπους».

«Ούτε τα ξυριστικά σου δε μπορείς να αγοράσεις με 8,60€ που παίρνουν οι φαντάροι», επισήμανε.

«Τους έλεγα σταματήστε τον πληθυντικό. Συμμετείχα κάθε μέρα σε όλο το πρόγραμμα. Ήταν πολύ θερμό το κλίμα και ευκαιρία για μένα να συναναστραφώ με κόσμο που έχει σταματήσει να ονειρεύεται. Έκανα αγγαρεία ναι, μαγειρεία, λάντζα, βέβαια…», συνέχισε.

«Θα ήθελα να πληρώνονται οι φαντάροι τουλάχιστον με 150 ευρώ το μήνα. Να μπορούν να πληρώσουν τα ξυριστικά τους», επισήμανε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.