Ολοκληρώνει σήμερα την 20ήμερη θητεία του ο Στέφανος Κασσελάκης – Έκλεισε τραπέζι για 50-60 άτομα (video)

Image
ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
Συντάκτης
Newsroom

 

Γλέντι με άλλους φαντάρους, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και την οικογένειά του οργάνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος σήμερα ολοκληρώνει τη θητεία του στον στρατό.  

Σήμερα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ορκίζεται στο στρατόπεδο της Θήβας ενώ έχει και γενέθλια. Έτσι, αμέσως μετά θα βρεθεί σε ψαροταβέρνα της περιοχής.

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Πάμε Δανάη, δεν έχει γίνει κράτηση για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, αλλά θα χρειαστεί να εξυπηρετήσει στο κατάστημα περίπου 50-60 άτομα.

Στο τραπέζι θα είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, που γύρισε χθες από τις ΗΠΑ αλλά και οι γονείς του.

«Έχουμε ανοίξει 20 ημέρες. Ενημερώθηκα τηλεφωνικά από την Αθήνα από το γραφείο του. Θα είναι ο κ. Κασσελάκης και θα είναι κάποιοι φαντάροι από τον θάλαμό του. Δεν έχω συγκεκριμένο αριθμό ατόμων. Έχω μια εικόνα για 50-60 άτομα. Λογικά θα είναι και οι γονείς του, θα είναι οικογενειακά. Έχουμε απλά πράγματα. Φρέσκα θαλασσινά, μικρά ψαράκια, καλαμαράκια, χταποδάκι», είπε ο κ. Γιάννης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας στη Θήβα.

«Εννοείται θα του πάρουμε τούρτα για τα γενέθλια του και στα υπόλοιπα παιδιά γλυκό», απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έγινε.