Άδωνις Γεωργιάδης για Ευγενία Μανωλίδου: Την ερωτεύτηκα στο πρώτο δευτερόλεπτο (video)

Image
γεωργιαδης
Συντάκτης
Newsroom

 

Για τη γνωριμία τους και το πως ερωτεύτηκαν μίλησε το ζευγάρι Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου στο “Ενώπιος Ενωπίω”, την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Η αλήθεια είναι ότι είχα μια σύζυγο καταπληκτική κοπέλα, δεν μαλώσαμε ποτέ, χωρίσαμε αγαπημένοι. Έμεινε το δεξί μου χέρι στις εκδόσεις Γεωργιάδη για 10 χρόνια” τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

“Η Ευγενία είχε πιο δύσκολο διαζύγιο, την ταλαιπώρησε για αρκετά χρόνια, τα έχουμε αφήσει πίσω μας αυτά”.

“Όταν επήλθε συμβιβασμός με τον Θόδωρο και έγινε το νομικό κείμενο στο ακροτελεύτιο άρθρο έγραψαν και οι δυο αν υπάρχει κάποια διαφωνία που δεν προβλέπει το παρόν θα αποφασίζει ο κύριος Γεωργιάδης” επεσήμανε ο Yπουργός Υγείας.

“Εγώ την Ευγενία την είδα και την ερωτεύτηκα από το πρώτο δευτερόλεπτο”, είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης για την σύζυγό του.

Από την πλευρά της η Ευγενία Μανωλίδου, είπε: "Για μένα τα πράγματα ήταν πολύ πιο περίπλοκα. Ήθελα να προχωρήσω με τη δουλειά μου, είχα τα θέματα με τον πρώην σύζυγό μου, τα παιδιά μου ήταν πάρα πολύ μικρά. Με τον Άδωνι συζητούσαμε πολύ, είχαμε κοινές προσλαμβάνουσες, ήμασταν και πολύ κοντά στην ηλικία… Γενικότερα ήταν πολύ καλή παρέα. Δεν σκεφτόμουν να κάνω κάποια άλλη σχέση και σίγουρα όχι σοβαρή σχέση. Και τα παιδιά τον αγάπησαν πολύ και ήταν και ο ίδιος πολύ δοτικός… Δεν έγινε τίποτα ξαφνικά και απρόβλεπτα".