Αναδιώτης: Είναι περίοδος νηστείας και θα απέχω από το κανονικό φαγητό, θα με πειράξει η αποχή από την ερωτική πράξη; (video)

Image
αναδιωτης
Συντάκτης
Newsroom

 

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στο Mega Καλημέρα το πρώην μοντέλο. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με τον Θεό και την πίστη του και τον μοναχισμό.

«Εγώ θα ζητήσω μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη αν έχω προσβάλει κάποιον. Ζητάω ειλικρινά συγγνώμη» είπε αρχικά και επέμεινε στη δήλωσή του ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία.

«Η σεξουαλική πράξη ανάμεσα σε δύο ομοφυλόφιλους, όπως και ανάμεσα σε δύο ετεροφυλόφιλους είναι αμαρτία όταν την κάνουν εκτός γάμου» επεσήμανε ενώ χαρακτήρισε και τον ίδιο του τον εαυτό αμαρτωλό.

«Τώρα που είναι περίοδος νηστείας θα απέχω από το κανονικό φαγητό, θα με πειράξει η αποχή από την ερωτική πράξη; Είμαι ζευγάρι με μία σύζυγο που την αγαπώ και την τιμώ πάνω από τα παιδιά μου» πρόσθεσε το πρώην μοντέλο.

«Υπήρξε μία αποκάλυψη στη ζωή μου και με μετέστρεψε. Ο Θεός αποκαλύπτεται στον άνθρωπο, δεν τον ανακαλύπτεις. Σε όλους τους ανθρώπους μπορεί να συμβεί αυτό αν το θέλουν» τόνισε.

Απαντώντας στα σχόλια που τον χαρακτηρίζουν ρατσιστή, είπε πως «Ένας καλός άνθρωπος που θέλει να είναι απλά καλός χριστιανός και όχι απλά καλός άνθρωπος δε μπορεί να είναι ρατσιστής και ομοφοβικός. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ρατσιστή. Ίσα ίσα θέλω η αγκαλιά μου να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη» και συμπλήρωσε ότι αν δεν ήταν παντρεμένος θα σκεφτόταν τον μοναχισμό».

«Αν ο γιος μου, μου έλεγε ότι νιώθει ‘διαφορετικά’, θα του συμπαραστεκόμουν και θα του εξηγούσα πως πρέπει να σώσει την ψυχή του. Δε χάνεις την ψυχή σου μόνο και μόνο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος. Είναι πολλές οι αμαρτίες που μπορούν να σε οδηγήσουν στην απώλεια της ψυχής σου» εξομολογήθηκε.