Καθήλωσε η Άντζελα Δημητρίου: "Έχασα τον αδερφό μου, τον πατέρα μου και τώρα το μεγαλύτερο στήριγμά μου" (video)

Image
αντζελα
Συντάκτης
Newsroom

 

Κανονικά εμφανίστηκε η Άντζελα Δημητρίου στο "J2US" το βράδυ του Σαββάτου. Θυμίζουμε ότι η διάσημη ερμηνεύτρια έχασε πριν από λίγες ημέρες τη μητέρα της.

Θυμίζουμε ότι η Άντζελα Δημητρίου συμμετέχει για δεύτερη φορά ως coach του μουσικού show του Alpha, αυτήν τη φορά μαζί με τον Στέλιο Δρουμαλιά.

Η ίδια ανέβηκε στη σκηνή και μαζί με τον διαγωνιζόμενος τραγούδησαν τον "τελευταίο χορό".

Μετά την ολοκλήρωση του act ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μία μεγάλη αγκαλιά την Άντζελα Δημητρίου.

"Να ξέρετε ότι η Άντζελα Δημητρίου σήμερα σηκώθηκε, σκούπισε τα δάκρυά της και είπε "θα πάω"" είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Η Άντζελα Δημητρίου ήταν εμφανώς φορτισμένη. "Ο καλλιτέχνης είναι ένας παλιάτσος, ένα παλιάτσος που πάντα γελάει. Είχα χάσει τον αδερφό μου, τον πατέρα μου και τώρα έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου, τη μάνα μου. Εύχομαι εκεί που την έχουν στείλει να είναι πολύ καλά και αισθάνομαι πολύ τυχερή που όλα αυτά τα χρόνια μπόρεσα να την έχω κυρία. Η μάνα είναι μάνα" είπε η διάσημη τραγουδίστρια.

Όταν ήρθε η σειρά της να κρίνει, η Καίτη Γαρμπή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της. "Τα λόγια σου με συγκινούν από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί το έχω περάσει και εγώ. Με χτυπούν μέσα στην καρδιά τα λόγια σου".

"Εγώ και εσύ, εγώ και η αδερφή σου ήμασταν μία οικογένεια κάποτε. Εντάξει, οι οικογένειες κάποια στιγμή χωρίζουν... Σημασία έχει ότι μέσα σου έχεις τη μάνα σου, όπου και να είσαι. Είσαι και εσύ μάνα και καταλαβαίνεις" τόνισε η Άντζελα Δημητρίου κάνοντας την Καίτη Γαρμπή να δακρύσει.

"Σε θαυμάζω που είσαι σήμερα εδώ, είσαι αξιοθαύμαστη" σημείωσε η Καίτη Γαρμπή.